Ladislav Kudrna: <i>Chytání jsem si skoro vybrečel!</i>

Rozhovory
NE 7. 10. 2001
K oporám Znojemských Orlů v utkání s Karlovými Vary nepochybně patřil čtyřiadvacetiletý gólman <b>Ladislav Kudrna</b>. Proto není divu, že právě on musel po skončení zápasu odpovídat na řadu novinářských dotazů. <br><br> <b>Láďo, jaké to je, po tak dlouhé době nastoupit do branky v mistrovském utkání od úvodní minuty ? </b><br> "Dělat dvojku Oldovi Svobodovi není určitě jednoduché. Člověk prostě musí čekat na svoji příležitost. Všichni víte, že týmu se zatím příliš nedaří, a tak jsem se na to, že bych naskočil do zápasu od začátku, připravoval už delší dobu. Abych byl upřímný, skoro jsem si to vybrečel. Po Budějovicích, kde jsem v polovině utkání střídal Oldu, mi trenér řekl, že to se mnou proti Karlovým Varům zkusí od začátku. Tohle pro mě ale už bylo překvapení."
Vstupenky na Betano Hockey Games 2024 Pomáhají vám střídavé starty za Kometu Brno ?
"Extraligu s Kometou Brno bych vůbec nesrovnával. V Brně jsem chytat nechtěl, to bylo přání manažera a určitě bych neřekl, že mi chytání za Kometu pomáhá. Já jsem hráč Znojma a chci chytat tady a tady chci podávat co nejlepší výkony. Zodpovědně se připravuju na každý zápas a co bude dál, to se uvidí."

Kdy jste v extralize naposledy nastoupil od začátku zápasu ?
"Tak to se asi budete muset podívat do archívu. Zřejmě za trenéra Chalupy, když Olda Svoboda tenkrát telefonoval, že je marod. Pokud si dobře vzpomínám, tak jsem tehdy odchytal ale jen jeden zápas a pak si sem zavolali Martina Altrichtera. Prostě mně nikdo nevěřil."

Poslední otázka z řad přítomných novinářů: Můžeme vás požádat o číslo na mobilní telefon ?
"Číslo na svůj mobil dávám jenom děvčatům !:)"
NEWSLETTER