Třeťáci i čtvrťáci ovládli turnaj ve Velkém Meziříčí

Aktuální zprávy
PÁ 2. 4. 2010
<em>Znojmo, Velké Meziříčí</em> - Velkého úspěchu dosáhla třetí a čtvrtá třída znojemské mládeže na turnaji ve Velkém Meziříčí, když v obou kategoriích získali mladí znojemští hráči zlaté medaile. Svým soupeřům nedali šanci a všechna střetnutí vyhráli minimálně o tři branky. Čtvrťáci navíc předvedli i vynikající defenzivu a z holí protivníků inkasovali jen tři góly.
Vstupenky na Betano Hockey Games 2024

Zúčastněné týmy

HHK Velké Meziříčí
Orli Znojmo
HC Kometa Úvoz
HC Chotěboř

Sestava Orlů

3. třída
Houzar Zbyněk, Molnár Jan, Procházka Rostislav, Kratochvíl Jiří, Štefka Václav, Bazala Mirek, Čtveráček Jakub a brankáři Křivánek Jan a Matula Hynek

4. třída
Plášek Karel, Svoboda Ondřej, Věrný Dominik, Veleba Petr, Konečný Vojtěch, Švanda Michal, Fruvirt Michal, Minarčík Jiří, Najnar Tomáš, Navrátil Adam, Šána Matyáš, Bulínová Viktorie, Frimel Tomáš, Hudeček Patrik a brankáři Křesťan Daniel a Matula Bruno

Výsledky 3. třídy

Orli Znojmo - HC Chotěboř 4:1
Branky Znojma: Kratochvíl 2, Procházka, Molnár

Orli Znojmo - HHK Velké Meziříčí 6:2
Branky Znojma: Molnár 2, Houzar, Kratochvíl

Orli Znojmo - HC Kometa Úvoz 8:5
Branky Znojma: Molnár 4, Houzar 2, Kratochvíl, Procházka

Výsledky 4. třídy

Orli Znojmo - HC Chotěboř 4:1

Orli Znojmo - HHK Velké Meziříčí 5:1

Orli Znojmo - HC Kometa Úvoz 6:1

Komentář k turnaji

Po náročném konci sezóny se naši borci odměnili zlatými medailemi. Po perfektních výkonech ve všech zápasech, hlavně s kvalitním týmem Komety Úvoz, utržili všechny body a po zásluze obsadili první místo. Nejlepším hráčem turnaje byl vyhlášen Karel Plášek, speciální díky patří našim brankářům za málo obdržených branek.

Naši mladí orlíci v této sezóně udělali ohromný kus práce. Zlepšili se hlavně v bruslení a v práci s pukem, to všechno mají na starosti trenéři a vedení klubu, za což jim patří velký dík, stejně jako vedení za sponzorství tohoto turnaje. Myslím, že se naši kluci odměnili kvalitní prací. V nemalé míře to všechno nejde bez podpory všech rodičů, kteří vytváří v této finančně nelehké době svým klukům perfektní zázemí a znojemskemu hokeji věnují hodně času. Kéž by tato situace pokračovala i nadále!

V této sezóně nás ještě čeká turnaj druhých tříd v Prostějově za účasti týmů jako Slavia Praha, Letci Letňany, Zlín, Karviná atd. Na tento turnaj bereme i borce z řad přípravky, a tak naši nejmenší orlíci poprvé okusí chuť turnaje a pravého sportovního adrenalinu. Třetího dubna završíme sezónu na eON Cupu na nových halách v Brně na turnaji čtvrtých tříd.

Děkujeme všem fanouškům, kteří nám drží palce, a vzkazujeme, že uděláme vše proto, aby v budoucnu znojemský hokej měl stále tak výborné jméno jako doposud a že o našich mladých orlících určitě ještě uslyší.

NEWSLETTER