Správné odpovědi třetího kola soutěže

Redakce
NE 11. 11. 2001
Třetí kolo soutěže o hodinky Certina z hodinářství Reich je za námi. První dvě otázky vám nedělaly žádné potíže, s tou třetí si však už mnoho z vás nevědělo rady. Který Orel hrál ve své kariéře v Nizozemsku?
Vstupenky na Betano Hockey Games 2024 Začneme tedy od konce. Za nizozemský Groningen nastupoval v letech 1990-92 Zbyněk Mařák. Do země větrných mlýnů jej osud zavál poté, co se ve Zlíně po přechodu z juniorů mezi dospělé nedostal do prvního týmu a hledal si další angažmá. Po návratu si za Zlín přece jen zahrál, jeho další kroky vedly do Vsetína, zpět do Zlína a přes Opavu a opět Vsetín se dostal až do Znojma.

Otázka o orlí dovolené byla opravdu jednoduchá. Kdo sleduje alespoň občas naše stránky, musel vědět, že Orli byli na Maledivách.

A nakonec předseda fanclubu. Pokud nepatříte k pravidelným návštěvníkům hospůdky U Slimáka, kde se fanclub schází, mohli jste si jeho přezdívku zjistit na našich stránkách v rubrice (překvapivě:) Fanclub. Konečně, Pavlu Urbánkovi neřekne nikdo jinak než Hurvajs.
NEWSLETTER