Začíná prodej vstupenek na MS hráčů do osmnácti let

Aktuální zprávy
ČT 2. 2. 2012
<em>Praha</em> - Ve čtvrtek 2. února 2012 ve 12:00 hodin začíná prodej vstupenek na utkání mistrovství světa v ledním hokeji hráčů do osmnácti let, které budou hostit Brno a Znojmo. Vstupenky budou v prodeji na internetových stránkách www.ticketpro.cz, v prodejním místě Ticketpro (Praha, Václavské náměstí, pasáž Rokoko) a na vybraných pobočkách sázkové společnosti Tipsport v celé České republice. S využitím služby E-ticket si zájemci mohou vybrat místo v pohodlí domova či kanceláře a uhrazené vstupenky vytisknout na vlastní tiskárně. V obou pořadatelských arénách budou vstupenky v prodeji od 10. dubna 2012.
Vstupenky na MS IIHF 2024 v Česku

Vstupenky se budou prodávat v balíčcích, zahrnujících vždy dvě utkání hraná ve stejný den. Výjimku představují dny, ve kterých se ve skupině hraje jediné utkání. Cena balíčku se pohybuje v rozmezí 100 – 250 Kč podle kategorie místa a utkání, v prodeji budou i permanentní vstupenky na celý šampionát za 600 Kč ve Znojmě a 1 500 Kč v Brně. Další, podrobnější informace najdou zájemci po zahájení prodeje na www.cslh.cz a www.ticketpro.cz.

Mistrovství světa IIHF hráčů do osmnácti let v ledním hokeji se uskuteční ve dnech 12. – 22. dubna 2012 v Brně a Znojmě. V brněnské základní skupině se utkají mužstva České republiky, Dánska, Finska, Kanady a Spojených států, ve znojemské skupině mužstva Lotyšska, Německa, Ruska, Švédska a Švýcarska. Čtvrtfinále, utkání o páté místo, semifinále, zápas o bronz a finále se hrají v brněnské Kajot Areně, utkání o záchranu na Zimním stadionu Znojmo.

Mistrovství světa hráčů do osmnácti let se hraje od roku 1999. Česká republika bude jeho pořadatelem podruhé, v roce 2005 byly hostitelskými městy Plzeň a České Budějovice. V minulosti se na světovém šampionátu této věkové kategorie představili třeba Alexandr Ovečkin, Ilja Kovalčuk a Steven Stamkos, z českých hráčů mimo jiné Patrik Eliáš, Tomáš Vokoun nebo Jiří Hudler.

Ticketpro

NEWSLETTER