Fandíme se Zubrem aneb Červenobílé peklo na znojemském stadionu

Aktuální zprávy
PÁ 1. 3. 2013
<em>Znojmo</em> - Klub Orli Znojmo si pro své fanoušky přichystal další lahůdku. Podobně jako při prvním domácím čtvrtfinálovém klání čeká na fanoušky a věrné příznivce řada překvapení i při nedělním duelu série. Můžete se těšit nejen na strhující utkání Orlů, hokejový zážitek vám zpříjemní i předzápasová show či zajímavé soutěže. Přijďte povzbudit znojemské hokejisty a rozpoutat pravé Červenobílé peklo. Jsme jeden tým, spolu to dokážeme!
Vstupenky na MS IIHF 2024 v Česku

Přijít na hokej včas se tentokrát vyplatí! Prvních 500 návštěvníků v dresu Orlů nebo tričku "Jsme jeden tým" dostane poukázku na pivo Zubr zdarma! Plechovky jsou určeny na cestu domů, začnou se proto rozdávat zhruba dvě minuty před koncem utkání u obou hlavních východů ze stadionu. Poukázku mohou obdržet pouze starší 18 let.

Fanoušky rozproudí speciální předzápasová show, jejíž součástí budou vlajkonoši, sličné roztleskávačky, nástupové video při představení znojemských hokejistů či video "Jsme jeden tým". Illegal Bar se opět představí se svou nabídkou speciálních orlích drinků.

Promo team Hitradia Magic Brno bude zájemcům nabízet face painting klubových znaků či orla na tvář, bude se starat také o dětský koutek a rozdávat reklamní předměty.

Můžete se těšit také na soutěže o hodnotné ceny. Vítěz přestávkové soutěže získá tablet od firmy Bouncer, líbající se páry pak mohou v soutěži Kiss me vyhrát poukázku v hodnotě 1000 Kč na romantickou večeři v Cafe Muzeum.

Srdcem jsme Orli, není co řešit!

NEWSLETTER