<i>Poslední trumf před play off</i>

Aktuální zprávy
PÁ 8. 3. 2002
Těsně před uzávěrkou přestupů se podařilo managementu Orlů získat kvalitní posilu. Vzhledem k tomu, že účast v play off si Znojmo vybojovalo bez větších problémů, ponechali Znojemští posilu v tajnosti a na světlo světa ji vytahují jako svůj poslední trumf těsně před play off!!
Vstupenky na MS IIHF 2024 v Česku Management Orlů opět ukázal, jak důležité je při jednáních o přestupu hráčů do Znojma splnit požadavky, o které si hráči říkají. "Už jsme si zvykli, že hráči mají různé vrtochy. Ale o peníze nejde, to je vcelku běžný požadavek," vyjádřil se k problému manažer Orlů Roman Kaňkovský. "Například Marek Uram chtěl česko-slovenský slovník, tak jej dostal k Vánocům. Jánko Plch zase že podepíše, ale jen když ho vezmem do Prátru na horskou dráhu. Karel Plášek chtěl před letošní sezonou po zkušenostech z Malediv žraloka, ale nakonec se nechal ukecat na akvarijní rybičky. No a Pavel Kumstát, to je hotový Karel Čapek. Prostě jsme museli vzít i jeho mladšího bratra, jinak by nedal ani ránu," popisoval Roman Kaňkovský vrtkavost nálad profesionálních hokejistů. "Nová posila však byla nenáročná. Stačil mu karton cigaret a jeden výtisk pánského časopisu, což jsme hráči s radostí splnili," vysvětloval Kaňkovský.

Nová posila, kterou hodlá trenérská dvojice využít v kritických chvílích čtvrtfinálové série, se ve Znojmě docela zabydlela. S týmem už hráč absolvoval několik tréningů a jeho forma se zdá být výborná. "Po zkušenostech z loňského play off jsme si uvědomili, že hráč jeho typu nám v týmu chybí," uvedl asistent trenéra Orlů Milan Kastner. "Některé extraligové týmy mají na takových hráčích založen svůj herní systém, my jej budeme, podobně jako přední týmy světa, používat pouze v kritických momentech, hlavně pokud hráče podobného typu postaví i soupeř," dodal Kastner.

Jediný, kdo proti novému spoluhráči měl výhrady, byl obránce Tomáš Jakeš. Nevadila mu ani cigareta, kterou jeho nový soused neodkládá ani v kabině, ani jeho barva pleti, ale něco úplně jiného. "Já teda chápu, že to má ve smlouvě, ale co je moc, to je moc," rozčiloval se známý slušňák Jakeš, "nalepit si na zeď takhle oplzlé obrázky, to může opravdu jenom nějaké prase."

Detail

Nová posila odpočívá po tréningu

Inkriminované necudné obrázky
NEWSLETTER