Jen růžová to může být! Orli vlétnou do příští sezóny v nových dresech

Událost měsíce
ÚT 1. 4. 2014
Znojemští hokejisté chystají pro nadcházející ligový ročník zásadní novinku. Místo tradiční červené a bílé barvy budou jejich dresy zdobit růžová a reflexní zelená barva.
Vstupenky na MS IIHF 2024 v Česku

Netradiční barevná kombinace má více oslovit mladší hokejové příznivce a ženskou část publika. „Víme, že tyto dvě skupiny nejsou na tribunách zimního stadionu během domácích zápasů příliš zastoupeny. Proto jsme se rozhodli pro tento krok. Věříme, že se tím náš klub i hráči zviditelní a budeme rádi, když se do růžové a zelené oblékne co nejvíce fanoušků,“ prozradil zdroj z vedení klubu, v jehož kanceláři zrovna dohrávala skladba Globální oteplování skupiny Nightwork.

Martin Podešva byl ze svého zeleného dresu nadšen

Orli neztráceli čas a nové barevné kombinace jsou již na světě, o jejich výrobu se obratem postarala firma Dušan & Dušan spol. s.r.o. Hráči využili příležitosti a v nových dresech vyjeli na led ještě před rozpuštěním ledové plochy na stadionu. Přitom neskrývali své nadšení. „Konečně mě bude na ledě vidět,“ liboval si jeden z menších útočníků před vstupem na led. Kladně změnu hodnotí také trenéři, kteří díky novince lépe uvidí na své svěřence i v nejvzdálenějších rozích.

A co na změnu říkají ti, kvůli nimž byla provedena v první řadě? Sedmiletá fanynka Nikola, která sledovala první sklouznutí Orlů v nových dresech, zářila spokojeností. „Růžová je super! Moje Barbie panenka teď vypadá skoro jako David Bartoš,“ chlubí se.

Navíc nezůstane jen u dresů. Podle informací redakce je v plánu rovněž výmalba interiéru stadionu do růžovo-zelené kombinace. „Chceme, aby se u nás fanoušci a především fanynky cítily jako doma. Věříme, že veselé prostředí povzbudí k lepším výkonům také naše hráče. Naopak soupeřovu kabinu plánujeme vymalovat stylovou černou, aby už před zápasem byl připraven na to, co ho později čeká,“ uzavřel zaměstnanec klubu.

NEWSLETTER