Orli odkrývají aktuální podobu kádru

Aktuální zprávy
ÚT 15. 4. 2014
EBEL již zná svého šampiona, sezona 2013/2014 je definitivně u konce. Ještě před úplným dozněním herního roku však klub Orlů usilovně pracuje na vytvoření kádru. Kostra úspěšného týmu z loňského ročníku ve Znojmě zůstává a vedení intenzívně jedná o dalším posílení pro nadcházející sezonu.
Vstupenky na MS IIHF 2024 v Česku

Znojemští hokejisté zahájí suchou přípravu již v úterý 22. dubna, kdy se bude trenérům hlásit první šestice ve složení Jan Müller, Petr Beránek, Marek Špaček, David Bartoš, Patrik Novák a Lukáš Nováček, tedy ti nejmladší hráči v kádru.

O týden později se na jihu Moravy objeví další borci, zadáci Antonín Bořuta, Lubomír Štach a Aleš Sova, útočníci Ondřej Fiala, Martin Podešva, Peter Pucher, Jiří Beroun a Jan Šeda. Dva forvardi Adam Havlík a Jan Lattner, kteří se zúčastnili v prvních dubnových dnech kempu v Rize, začnou polykat tréninkové dávky zkraje května. Postupně se k týmu připojí i další hráči, kteří zahájí přípravu individuálně.

Trenér Jiří Režnar dává spolu s vedením klubu dohromady soupisku Orlů pro nadcházející ročník

Největší změny pravděpodobně dozná brankářský post. Smlouvu má podepsanou jen Jakub Čech, který se o svou pozici utká s vyhlédnutými posilami, na jejichž angažmá klub pracuje.

Naopak ze Znojma po skončení smlouvy odchází gólmani Sasu Hovi a Filip Landsman, beci Andrew Thomas, Alexandar Magovac a útočník Zdeněk Blatný. Hostování vypršelo i Tomáši Jiránkovi, jenž přišel na výpomoc z Mladé Boleslavi.

Klub hráčům děkuje za odvedenou práci v loňské sezóně a vzornou reprezentaci znojemského dresu. Zároveň jim přeje hodně úspěchů v jejich další hokejové kariéře.

Aktuální seznam hráčů pod smlouvou:
Jakub Čech, Aleš Sova, Lubomír Štach, Antonín Bořuta, Richard Pavlikovský, Jan Müller, Ondřej Fiala, Jan Lattner, Adam Havlík, Martin Podešva, Jiří Beroun, Petr Beránek, Jan Šeda, Patrik Novák, Marek Špaček, David Bartoš.

Bližší informace o hráčích, s nimiž se momentálně stále ještě jedná, přineseme během následujících dnů.

NEWSLETTER