Novým trenérem Miloslav Hořava

Aktuální zprávy
ČT 18. 4. 2002
Na uvolněné místo hlavního trenéra Orlů získalo vedení klubu čtyřicetiletého Miloslava Hořavu, mnohonásobného reprezentanta a v uplynulé sezóně asistenta v týmu Kladna. "S novým trenérem jsme podepsali kontrakt na jeden rok," uvedl k jeho angažování manažer Orlů Roman Kaňkovský.
Vstupenky na MS IIHF 2024 v Česku Bývalý obránce Litvínova, Kladna, Slavie, Karlových Varů a švédského MoDo má za sebou více než stovku reprezentačních zápasů v dresu Československa a České republiky. V roce 1985 byl členem týmu, který v Praze vybojoval mistrovský titul a nastoupil také v 80 zápasech NHL v dresu New York Rangers.

Poté, co v roce 2000 ukončil v Litvínově svou hráčskou kariéru, nastoupil v tomto severočeském klubu na post generálního manažera, po jedné sezóně ale odešel trénovat na Kladno, kde nejprve dělal asistenta trenéru Vojtovi a později spolupracoval i s jeho nástupcem Šindelem.

Jeho asistentem u týmu mužů zůstává Milan Kastner, dosavadní trenér Pavel Pazourek se stává šéftrenérem znojemského klubu.

Další informace připravujeme.
NEWSLETTER