Juniorka a starší dorost ladí v pauze formu. A aktualizovali svou fotosoupisku

Juniorský hokej
NE 9. 11. 2014
Téměř čtrnáctidenní pauzu mezi ligovými duely využívají dva nejstarší znojemské mládežnické oddíly k tvrdému tréninku. Ten si v závěru týdne zpestřily fotografováním, z nějž vzešly nové profilové fotografie mladých, nadějných Orlů.
Vstupenky na MS IIHF 2024 v Česku

Ve čtvrtek odpoledne se jako první před objektiv postavili juniorští hokejisté spolu se svým trenérem Leošem Zajícem. Ve veselé atmosféře vznikly během několika desítek minut nové profilové fotografie, které si můžete prohlédnout po rozkliknutí jmen jednotlivých hráčů na soupisce týmu.

A úsměv si juniorka zásluhou třetího místa v ligové tabulce může dopřát. Mužstvo má na svém kontě třicet pět bodů a před sebou pouze dva maďarské oddíly z Budapešti a Fehérváru. A právě s Čerty odehrají Orli svůj nejbližší duel.

Podobně úspěšně jako zkušenějším kolegům se vede i oddílu staršího dorostu. Ten je v celkovém hodnocení soutěže na čtvrté příčce. Kouč Miroslav Kubo zapojuje během pauzy častěji do tréninků i mladší dorostence. Naopak někteří starší dorostenci trénují společně s juniory.

„V reprezentační pauze jsme chodili celý týden s Michalem Kruckovyčem, Honzou Jamborem a Honzou Bulínem trénovat s juniorkou. Čím více tréninků, tím lépe pro nás,“ říká útočník staršího dorostu Patrik Tondl. Také soupiska dorostu byla doplněna o nové fotografie, které jsou již k dispozici na zde.

NEWSLETTER