#jsmeOrli! Zapojte se do soutěže na sociálních sítích

Aktuální zprávy
ÚT 8. 9. 2015
Orli Znojmo vyhlašují novou soutěž. Nahrajte na sociální sítě příspěvek na předem dané téma označený hashtagem #jsmeOrli a vyhrajte permanentku na sezónu 2016/2017, podepsaný dres, podepsanou šálu i desítky vstupenek na jednotlivé zápasy EBEL!
Vstupenky na Betano Hockey Games 2024

Na začátku každého měsíce bude vyhlášeno nové téma, v jehož duchu se má příspěvek nést. Příspěvkem může být fotografie, video i komentář označený již zmíněným hashtagem #jsmeOrli na některé ze sociálních sítích, které klub využívá (Facebook, Twitter či Instagram).

Redakce webu společně se zástupci klubu vybere na konci každého měsíce tři nejlepší příspěvky, které získají po dvou vstupenkách na domácí utkání Orlů v EBEL a navíc postoupí do finálového kola, které se uskuteční na konci sezóny.

Z více než dvou desítek finalistů budou na konci sezóny oceněny tři nejlepší příspěvky. Absolutní vítěz obdrží permanentku na sezónu 2016/2017. Druhé místo vyhrává podepsaný dres všemi hráči a třetí místo podepsanou šálu.

Pravidelně navíc budou soutěžní příspěvky zveřejňovány během domácích zápasů Orlů na kostce.

Září: Orli a víno

Září je měsícem vína a burčáku. Hokejová EBEL odstartuje navíc v den, kdy se ve Znojmě koná největší slavnost vína na území České republiky. Zářijovým tématem tedy je Orli a víno. Zapojte do soutěže příspěvek na toto téma a vyhrajte hodnotné ceny! #jsmeOrli!

NEWSLETTER