Rozdáváme další vstupenky v soutěži #jsmeOrli a vyhlašujeme únorové téma!

Aktuální zprávy
ST 3. 2. 2016
Soutěž #jsmeOrli zná tři vítěze lednového kola, kteří získávají po dvou vstupenkách na páteční zápas proti Bolzanu. Téma na únor zní: "Zbrojíme na play-off". Neváhejte a zapojte se také do soutěže!
Vstupenky na Betano Hockey Games 2024

Celý leden jste měli možnost označovat své příspěvky týkající se tématu orlí zima na sociálních sítích, jako jsou Facebook, Instagram či Twitter, hashtagem #jsmeOrli. Nyní jsme vybrali tři nejlepší fotografie a jejich autoři obdrží po dvou vstupenkách na domácí utkání s Bolzanem (5. únor od 18:30)! Navíc postupují do finálového kola, které proběhne na konci sezóny a jeho hlavní cenou je permanentní vstupenka na sezónu 2016/2017.

Výherní příspěvky za měsíc leden:

V našich srdcích ti dva jsou,navždy tam i zustanou.🔒❤ #jsmeorli#67&91#fansgirl#besthockeyfans#proudofourboys @fajla67 @neminko

Fotka zveřejněná uživatelem Kristýna Kubíčková (@k_kubickov),

❄#jsmeOrli#winter2016#hockeygirl#33❤#icehockey#OrliZnojmo#proudofmyteam👊

Fotka zveřejněná uživatelem @ivca_mahdalova,

#jsmeOrliOrli jsou jedničky

Posted by Jitka Březinová on Friday, 22 January 2016

Vstupenky budou k vyzvednutí v pátek 5. února 2016 na vrátnici zimního stadionu po předložení dokladu totožnosti.

Únor: ZBROJÍME NA PLAY-OFF

V pořadí šesté téma soutěže #jsmeorli zní zbrojíme na play-off, neboť vyřazovací boje, v nichž nebudou chybět ani Orli, se nezadržitelně blíží! Ukažte nám, jak se na nejdůležitější část sezóny připravujete vy, nahrajte příspěvek na sociální síť s hashtagem #jsmeOrli a vyhrajte hodnotné ceny!

Více o soutěži naleznete v článku zde.

NEWSLETTER