FOTO: Se stříbrnou sezónou se přišlo rozloučit více než 800 fanoušků!

FOTO REPORT
SO 16. 4. 2016
Přes osm set fanoušků si dorazilo zpříjemnit slunečné sobotní odpoledne na zimní stadion. Díky rozlučce se stříbrnou sezónou mohli získat autogramy všech hráčů včetně realizačního týmu, vyfotit se s nimi a zabruslit si na ledové ploše.
Vstupenky na Betano Hockey Games 2024

Program hokejistů začal již v pravé poledne. Nejprve hráče čekal společný oběd, následně se přemístili na znojemskou radnici, kde je přijal místostarosta města Znojma Jan Grois. Ten Orlům poděkoval za reprezentaci města a každému předal malý dárek.

Ve dvě hodiny odstartoval hlavní bod dne. Na zimním stadionu proběhla autogramiáda celého stříbrného mužstva. Všichni přítomní měli také možnost zabruslit si na ledě. Fanoušků přišlo více než osm stovek a akce se jim líbila. "Proč neukončit sezónu a nerozloučit se s diváky v takovém stylu? Fanoušci pro tým udělali hodně a takovou akci si zaslouží. Krásné rozloučení po nádherné sezóně! Pro nás jsou to mistři," chválil rozlučku fanoušek, který si říká Orel.

Celou akci si pochvaloval i útočník Jan Lattner: "Je to super, že přišlo tolik lidí. Děkujeme jim za to. Uvidíme se zase v srpnu." Nyní hráče čeká zasloužená měsíční dovolená. "Jelikož mám malého syna, budu se starat o dům. Dovolenou strávím v Čechách, uděláme si to trošku poznávací. Nic velkého, k moři nepojedu," dodal Lattner s úsměvem.

Fotogalerie

NEWSLETTER