Výborná zpráva! André Lakos nadále Orlem, zůstává i Mladá hvězda Libor Šulák

Aktuální zprávy
PÁ 22. 4. 2016
Rakouská ikona André Lakos, jenž značnou měrou dopomohl k zisku stříbrných medailí, podepsal ve Znojmě novou smlouvu! Klub si zároveň pojistil služeb beků Jana Lattnera, Marka Bira, Libora Šuláka a Jakuba Stehlíka.
Vstupenky na Betano Hockey Games 2024

Šestatřicetiletý André Lakos přišel na jih Moravy na začátku ledna letošního roku. Ještě v základní části si během čtrnácti utkání připsal šest přihrávek. Na první gól ve znojemském dresu dosáhl ve druhém semifinálovém utkání, čímž dopomohl k výhře 3:0 nad Linzem. V play-off se dočkal ještě jedné branky a do statistik si připsal i dalších osm asistencí. Rakouský olympionik se tak rázem stal nedílnou součástí v tažení za titulem vicemistra. Poslední dva finálové zápasy se Salzburgem však musel vynechat vinou zranění.

Také Libor Šulák, jenž převzal v sezóně 2015/2016 cenu za Mladou hvězdu EBEL, zůstává nadále Orlem

Fanoušci o tohoto dvoumetrového obra a majitele tří titulů mistra EBEL nepřijdou. André Lakos podepsal se Znojmem novou smlouvu pro sezónu 2016/2017!

Zároveň si vedení klubu pojistilo služeb svých odchovanců Jana Lattnera a Jakuba Stehlíka, slovenského zadáka Marka Bira a skvělou zprávou je i setrvání dvaadvacetiletého Libora Šuláka, Mladé hvězdy EBEL ze sezóny 2015/2016!

Klub naopak opouští obránci Martin Bača a Antonín Bořuta, kteří mají namířeno do české extraligy. Po téměř deseti letech se se znojemským dresem loučí i Lubomír Štach. Toho budou znojemští diváci moci od září vídat v barvách Innsbrucku. Nová angažmá si hledají i Petr Šenkeřík a David Roupec, kteří do klubu přišli během základní části jako náhrada za zraněné hráče.

Vedení klubu i realizační tým děkují všem hokejistům za odvedenou práci v sezóně 2015/2016 a vzornou reprezentaci klubu a města Znojma. Zároveň jim přeje hodně úspěchů v jejich další hokejové kariéře.

Klub momentálně usilovně jedná s dvěma až třemi adekvátními náhradami za odcházející obránce a dále s třemi až čtyřmi nadějnými mladíky, kteří by se v přípravě měli poprat o zbylá místa v sestavě. Další informace o tvořícím se kádru by měly být známy koncem příštího týdne.

NEWSLETTER