Vstupenky na Vídeň v prodeji! Vyhněte se frontám

Aktuální zprávy
PO 25. 12. 2017
Úterní derby s Vídní se blíží a předprodej vstupenek je v plném proudu. Lístky je znovu možné kupovat z pohodlí domova na konkrétní místo, následně vytisknout, a vyhnout se tak očekávaným frontám.
Vstupenky na MS IIHF 2024 v Česku

Pro tisk vstupenky doporučujeme nejvyšší kvalitu tisku, aby se předešlo případným problémům se čtením vstupenky u turniketu. Vstupenky rezervované přes Ticketportal není možné vyzvednout na stadionu ani před zápasem u pokladen! Přehled výdejních míst je k dispozici zde.

» Vstupenky rezervujte a objednávejte zde!

Vstupenky u pokladen zimního stadionu budou v prodeji již tři hodiny před začátkem utkání, tedy v 14:30. Zimní stadion bude otevřen v 16:30.

Vzhledem k očekávanému zvýšenému zájmu vídeňských fanoušků jim bude tradičně kromě sektoru hostů vyhrazen také prostor v sektoru H za brankou. Majitelé permanentních vstupenek na tato místa budou mít rezervovány sedadla ve zbylé části sektoru H.

Prosíme fanoušky, aby v zájmu bezpečnosti všech návštěvníků dodržovali návštěvní řád, zákaz stání v uličkách na delších stranách tribun i nařízení týkající se zakázaných předmětů. Jejich seznam je k dispozici zde. Upozorňujeme zejména na zákaz vnášení plastových lahví. Na tento zápas budou kvůli bezpečnosti všech fanoušků uplatněna zvýšená bezpečnostní opatření.

Vzhledem ke státnímu svátku lze očekávat zvýšený zájem fanoušků. Prosíme, přijďte proto s dostatečným časovým předstihem.

Časový harmonogram zápasu Znojmo – Vídeň, 26. 12. 2017
Otevření pokladen14:30
Otevření stadionu16:30
Začátek zápasu17:30
NEWSLETTER