Orlům začala příprava na novou sezónu, zahraniční hráči se připojí v srpnu

Aktuální zprávy
ÚT 8. 5. 2018
Znojemští hokejisté zahájili přípravu na nadcházející sezónu, již osmou v Erste Bank Eishockey lize. Trenérovi Miroslavu Fryčerovi se hlásila většina kádru, z nových posil chyběli pouze zámořští hráči.
Vstupenky na MS IIHF 2024 v Česku

Hráči měli v úvodní den naplánované individuální fyzické a zdravotní testy, poté pokračovali s měřením v posilovně. "Příprava bude náročná. První čtyři týdny budou tréninky velice intenzivní, máme to domluvené s kondičním trenérem. Poté navážeme dynamickými tréninky," prozrazuje plán letní přípravy hlavní trenér Miroslav Fryčer.

První polovina úvodního týdne přípravy se ponese ve znamení fyzických testů a přednášky, poté hráči přejdou na dvoufázové tréninky - zejména v posilovně, v programu je však také běhání, plavání či hry.

V úvodní den mohl Miroslav Fryčer počítat s kompletním kádrem vyjma C. J. Stretche, Anthonyho Lucianiho a Patricka McEachena, kteří absolvují přípravu samostatně a k týmu se připojí až na začátku srpna. Sportovní vedení klubu pak nadále jedná o příchodu dalších posil.

Součástí kádru pro přípravu jsou i znojemští odchovanci Michal Kruckovyč, Jan Bulín a Ondřej Svoboda. "Suchá příprava není pro žádného hokejistu příjemný zážitek, ale dostal jsem poprvé možnost připravovat se s A-týmem, což je pro mne nová výzva a budu se snažit co nejvíce se klukům výkonnostně přiblížit a získat nové zkušenosti," říká Ondřej Svoboda.

Fotogalerie

NEWSLETTER