Znojmo hostí Třinec

Naši soupeři
SO 11. 10. 2003
Z n o j m o - Po nevydařeném pátečním utkání v Karlových Varech si mohou Znojemští orli spravit chuť v neděli proti Ocelářům z Třince. Ovšem nebude to vůbec jednoduché, neboť do útočně laděného mužstva se vrátil uzdravený kapitán Richard Král a Třinec se s 21 body vyhoupl na třetí příčku tabulky, když minulém kole porazil Liberec 3:2.
Vstupenky na MS IIHF 2024 v Česku Na vítězství měl zásluhu také mladíček Schwarz ve třinecké bráně, kterého si klub zapůjčil ze Sparty kvůli vleklým potížím s brankáři. Lakosil a Horčička jsou zranění, tým má ještě k dispozici ex-litvínovského Podolku a juniora Holeše.

Před sezónou klub posílil obranu o Jana Kudrnu, Bartoně, R. Procházku a do útoku přišli Melenovský ze Znojma, Polanský, Vítek, Hebar a z Litvínova na hostování Skořepa. Asi největší ztrátou pro Oceláře byl potom odchod střelce Marka a obránce L. Procházky do Sparty. Nové angažmá si našli také Cartelli, D. Nosek, Čakajík, Gřegořek a Zdráhal.

Orli se s Třincem utkali naposledy v letní přípravě v rámci Tipsport Cup a porazili mužstvo ze severní Moravy v semifinále 3:0 a postoupili do finále proti Spartě. Ta bude soupeřem Znojma hned v úterý. Oceláři mají oficiální internetové stránky na adrese www.hcwerk.cz.

Loňské vzájemné extraligové zápasy:

Kolo  Utkání            Výsledek
 13.  Třinec – Znojmo     5:1
 26.  Znojmo – Třinec     3:0 
 39.  Třinec – Znojmo     4:3 v pr.
 52.  Znojmo – Třinec     1:1 po pr.
NEWSLETTER