Loňský vicemistr má herní výpadky

Naši soupeři
SO 25. 10. 2003
Z n o j m o - Nedělní soupeř Znojemských orlů, tým HC Pardubice, si v první čtvrtině extraligy s 35 body na první příčce tabulky vybudoval solidní náskok. Ovšem z posledních dvou zápasů si připsali Východočeši pouze jeden bod za páteční prohru v prodloužení s Kladnem. Je běžné, že se i favorizovaným mužstvům nevydaří několik zápasů, vedení Pardubic však bere situaci příliš vážně a došlo již na pohovory s některými hráči.
Vstupenky na MS IIHF 2024 v Česku Jediný gól zápasu s Kladnem vstřelila největší letní posila Pardubic Jiří Dopita, který se však na ledě stále hledá. Ve Znojmě se představí vůbec poprvé od doby, kdy hrál ještě za Vsetín. K utkání Tipsport Cupu, které Pardubičtí v létě na orlím ledě prohráli 2:4, totiž nepřijel. Týmu také v obraně citelně chybí zraněný kapitán Michal Sýkora, jeho bratr Petr by měl proti Znojmu nastoupit. Nehraje ani Blažek, Mikeska se znovu zranil.

Jediným receptem, jak proti Východočechům uspět, je hra ze zajištěné obrany a proměňování šancí z brejků či přesilových her. Jak se Orlům proti nim dařilo v minulosti, zobrazuje přehled vzájemných zápasů.

NEWSLETTER