Orli se pokusí vysát ze soupeře Energii

Naši soupeři
PO 17. 11. 2003
Z n o j m o - Na svém úterním soupeři z Karlových Varů se budou chtít chytnout Znojemští orli, na které padla jakási deka, o níž mluvil už po zápase s Plzní Radek Haman. Mužstvo si vytváří šance, z nichž ani ty téměř stoprocentní nedokáže využít. V tabulce se Orli sice zatím udrželi na 6. příčce a to i díky tomu, že ani sedmým Varům, které ztrácejí na Znojmo pouhé tři body, se v poslední době příliš nedaří. Z tříbodového vítězství se radovaly naposledy v 17. kole.
Vstupenky na Betano Hockey Games 2024 Nedělní západočeské derby s Plzní se Karlovarským moc nevydařilo, i když dvakrát dokázali srovnat skóre. V prodloužení totiž zajistil Pospíšil svým druhým gólem v zápase dva body Plzni. Energetici sice vstřelili do sítě soupeře tři góly, ale také oni se potýkají se všeobecně špatnou koncovkou, která v předvánočním období postihla několik extraligových celků.

Blíží se polovina odehraných zápasů Tipsport extraligy a bude se bilancovat. Ve Znojmě musí trenéři vyřešit problém s tím, že když se nedaří první řadě s tykadly Pucherem a Uramem, ostatní útoky ji nedokáží střelecky zastoupit. První zápas za Orly odehrál Michal Straka, který byl zařazen do třetí pětky k Pardavému a Hamanovi. Ani to však nepomohlo.

Přehled vzájemných zápasů.

NEWSLETTER