Orli povolali vizážisty!

Dění v hokejovém světě
ČT 19. 2. 2004
Z n o j m o - Myšlenky všech zainteresovaných lidí okolo znojemského hokeje se již zaobírají závěrečnou fází letošní ho ročníku nejvyšší soutěže, play-off. Po trojnásobném vyřazení hned v prvním kole je jednoznačným cílem Orlů postup do semifinále. Udělají pro to všichni určitě maximum, hráči, trenéři i celý realizační tým. Po vyhodnocení neúspěchů v předchozích ročnících hledalo vedení klubu cestu, jak se přes čtvrtfinále přehoupnout. Jako nejjednodušší a nejschůdnější se zdá cesta totální změny image. Chtěli přijít úplně s něčím jiným. Různobarevné přelivy vlasů a fousů se jim nezdály dostatečně razantní. Změnou svého vzhledu by chtěli vyvolat u soupeřů přirozený respekt k šedinám a sociální cítění ke starším spoluobčanům se zaměřením na charitativní činnost v podobě otevřených srdcí a obranných třetin.
Vstupenky na MS IIHF 2024 v Česku

Dva nejmenovaní dobrovolníci se uvolili předvést dva základní vzory "plejofové imidže". Vlevo model decentní důchodce, vpravo model "houmles".


Tahouni znojemského týmu se okamžitě postavili k modelu, kterým jim tipově nejvíc vyhovoval...
Oba bezejmení modelové to kvitovali s povděkem:
"To jste chlapci hodní, že se s náma vyfotíte, vnoučata budou mít radost…"


Modelové se rychle spřátelili s hokejisty a slíbili, že jim budou v play-off držet pěsti a nevynechají ani jediný jejich zápas. Jen slušně požádali o místa k sezení, protože už jim v jejich věku neslouží nohy...


"Co já jsem to ještě chtěl? Na co jsem to neměl zapomenout? Byly to jen dvě věci…"


"Já to vím, ale neřeknu ti to, ty dědku jeden, starej, sklerotickej :-)"


"Už vím! Vyplatit prémie za postup do play-off, ale ta druhá…"


"No přece, oslavit to!!!"

Nebo že už by nám vedení tak zešedivělo starostmi? ;-)

NEWSLETTER