Orlím zrakem: 35. kolo ZNO - ZLN

Naši soupeři
ST 29. 12. 2004
Z n o j m o - Znojemským orlům se v úterý v Sazka aréně podařil skvělý kousek, když dokázali vymazat třígólové vedení Slavie a nakonec v prodloužení dosáhli rozhodující branky. Již zítra je doma čeká další těžký soupeř, úřadující mistr ze Zlína. Medvědi po výhře 3:1 nad Třincem poskočili na první příčku tabulky před Spartu, na kterou mají se 70 body dvoubodový náskok. Desáté Znojmo má bodů 44 a stále se marně snaží dostihnout týmy nad sebou, jimž se rovněž daří bodovat. Jedenáctý Vsetín už díky vítězství nad Litvínovem ztrácí pouhé dva body.
Vstupenky na Betano Hockey Games 2024 Zlínu se v letošní sezóně dlouhodobě daří, a proto zatím nemusel dělat žádné výraznější změny v kádru. Vyrovnaná brankářská dvojice, obrana i útok vyzbrojeny zkušenými hráči; stálicemi týmu, reprezentanty i hvězdami z NHL. Do čela tabulky kanadského bodování extraligy se dere útok Balaštík – Leška – M. Erat, i když bratr znojemského Romana hrál v minulém zápase po boku Čajánka a Okála. Mužstvo je v současné době kompletní, nastoupit už by mohl i obránce Galvas.

Poslední zápas v dresu Orlů v tomto ročníku odehraje útočník Patrik Eliáš. Ten hned na začátku roku 2005 zamíří do ruského týmu Metallurg Magnitogorsk, kde zřejmě stráví zbytek sezóny. Konec stávky v NHL je totiž zatím stále v nedohlednu. Poslední zápas roku 2004 je na programu kvůli Silvestru netradičně ve čtvrtek v obvyklém čase (17.30) v Hostan aréně.

Přehled vzájemných zápasů

NEWSLETTER