Jiří Dopita - ve znojemském dresu pětkrát poprvé

Aktuální zprávy
ÚT 13. 9. 2005
Z n o j m o - Znojmo poprvé v sezóně prohrálo. Jiří Trvaj se zbavil pout shutoutů. Opět se utkání po celou dobu hrálo v mlze, ze které vyčnívaly pouze horní části postav hráčů, navíc ani led nebyl natolik kvalitní, aby se na něm dal hrát kdovíjaký hokej. Prohra byla výsledkově krutá. „Nebyli jsme o tolik horší, jak by výsledek napovídal,“ míní <b>Jiří Dopita</b>. Ten v utkání proti Slavii zažil několik premiér v orlím dresu.
Vstupenky na MS IIHF 2024 v Česku První bod
"Nebylo to nic platný. Byl bych radši, kdybych si ho připsal minule, za stavu, kdyby to něco řešilo. Dneska z toho byl třeba první gól. Pak z toho ale bylo spíš zklamání."

První vyloučení
"Nevěděl jsem, co to bylo za hráče, ale podkopl mě zezadu. Tohle je fakt nebezpečné, vznikají z toho zbytečná zranění, tak jsem trošku vypěnil."

První rvačka
"To nebyla žádná rvačka, proboha… Viděl jsem, že to je mladej kluk, prát jsem se nechtěl, nechtěl jsem z toho dělat žádné divadlo. Byl to jen takovej malinkej chvilkovej zkrat. Jsou to takový zakeřný fauly. Když mě někdo trefí zepředu, je to moje chyba, takovej hokej je. Ale to podkopávání zezadu je zákeřné, to by se nemělo dít."

První gól
"Bohužel už nic neřešil, takže žádná velká radost z něho asi není."

První prohra
"Prohry ke sportu patří. Je akorát škoda, že jsme prohráli doma. A nemyslím si, že jsme podali zas tak špatný výkon, jak to podle konečného výsledku vypadá. Opravdu si myslím, že to z naší strany nebylo tak špatný. Dostali jsme smolný gól na dva jedna a za tohoto stavu jsme jeli dvakrát sami na bránu. Tam se ten zápas dal ještě zlomit. Určitě nám dnes štěstíčko nepřálo, ale musíme se z toho poučit."

NEWSLETTER