Radek Haman: Píšu, jak to cítím

Aktuální zprávy
ÚT 30. 3. 2010
<em>Znojmo</em> - Krátké vyjádření k aktuální situaci kolem znojemského hokejového klubu a probíhajícím diskuzím připojuje také kapitán mužstva a sportovní manažer v jedné osobě, Radek Haman. „Rád bych reagoval sám za sebe na příspěvky v diskusním fóru dotýkající se mé osoby. Nejsem žádný spisovatel, tak to napíšu, jak to cítím,“ začíná legenda Orlů, která na jihu Moravy odehrála už jedenáct sezón. Celý text následuje níže.
Vstupenky na MS IIHF 2024 v Česku

„Události, které se odehrávají v hráčské kabině, by měly v kabině také zůstat. Troufám si říct, že jsem toto nepsané pravidlo neporušil. Pokud ale majitelé klubu, kteří nás platí, chtějí znát můj názor, tak jim ho řeknu, ať už z pozice kapitána nebo sportovního manažera. S trenérem Nelibou jsem neměl žádný problém, až na ten, že si některé hráče pustil natolik k tělu, že mu přerostli přes hlavu. Neříkám teď nic za jeho zády, protože jsem s ním o tom mluvil. Bylo potom těžší dělat v kabině „pořádek“.

Pořád se cítím především jako hráč, a snažím se tak vystupovat i vůči klukům v kabině. Od nynějšího vedení znojemského klubu máme my hráči vše, abychom se mohli soustředit jen na hokej. Hrajeme ho pro sebe a především pro Vás, diváky. Rád bych tady dál pokračoval v kariéře, tak se mi prosím nedivte, že mě mrzí tyto reakce.“

Radek Haman

NEWSLETTER