Bližší informace k prodeji permanentek

Aktuální zprávy
ÚT 26. 4. 2011
<em>Znojmo</em> - Jak bylo slíbeno, přinášíme vám nyní detailní informace o způsobu prodeje permanentních i jednotlivých vstupenek na nadcházející sezónu. Prodej permanentek odstartuje ve čtvrtek 19. května a ceny se v porovnání s loňským ročníkem nemění. Pro věrné fanoušky, kteří si svou vstupenku zakoupí včas, jsou navíc připraveny dárky!
Vstupenky na MS IIHF 2024 v Česku

Permanentní vstupenky

Ceny se oproti loňské sezóně měnit nebudou. Změn dozná jen grafická podoba vstupenek, kdy na každou přibude barevné označení sektoru pro snadnější identifikaci. Proto také dojde k jejich kompletní předsezónní výměně.

Začátek předprodeje je letos plánován na čtvrtek 19. května 2011.

foto
⇒ Na tři majitele permanentek čeká podepsaný mistrovský dres

Držitelé permanentních vstupenek budou mít dále volný vstup nejen na mistrovské zápasy první ligy, ale také na všechny přípravná utkání a případné duely play-off.

Letos je k prodeji permanentek znovu připravena předsezónní akce. Věrní fanoušci si budou moci ke každé zakoupené permanentce vybrat jeden z dárků, které jsou pro ně připraveny. Počty dárků ovšem nejsou neomezené, proto by zájemnci neměli s nákupem příliš dlouho váhat. Tato akce je časově omezena na období května a června.

Navíc jako bonus budou při prvním mistrovském utkání na domácím ledě vylosováni tři majitelé platných permanentek, kteří obdrží unikátní památeční dres mistrovských juniorů s podpisy všech hráčů.

Ceny permanentek a nabídka akčních dárků pro sezónu 2011/12

Sektor A
výhled, dolní
výhled, horní

Sektor B
výhled
2000,- Kč
Akční dárky na výběr:
  • kšiltovka s výšivkou loga klubu (černá/červená)
  • klubová šála – nový design!
  • pivní sklo 0,5l s vypískovaným logem klubu
  • minidres do auta

Sektor G1
výhled

Sektor G2
výhled
1800,- Kč
Akční dárky na výběr:
  • klubová šála – nový design!
  • pivní sklo 0,5l s vypískovaným logem klubu
  • minidres do auta

Sektor C (výhled)
Sektor D (výhled)
Sektor E (výhled)
Sektor F (výhled)
Stání s místenkou
1500,- Kč
Akční dárky na výběr:
  • pivní sklo 0,5l s vypískovaným logem klubu
  • minidres do auta

Sektor H
výhled
1300,- Kč
Akční dárek:
  • minidres do auta

Stání bez místenky
výhled 1
výhled 2
1100,- Kč

Permanentky bude možné zakoupit v kanceláři hokejového klubu na ulici Dvořákova 16 (první patro na konci chodby) v uvedené dny:

Pondělí7:15 – 12:00    13:00 – 15:30
Úterý7:15 – 12:00    13:00 – 15:30
Středa7:15 – 12:00    13:00 – 15:30
Čtvrtek7:15 – 12:00    13:00 – 15:30
Pátek7:15 – 12:00

Nákup lze uskutečnit také v době konání přípravných utkání. Dotazy k prodeji permanentek můžete směřovat na telefonní číslo 515 22 10 11.

Vstupenky na jednotlivé zápasy

Cena lístků na stání a sezení je jednotně stanovena na 100,- Kč za zápas, přičemž vstup zdarma budou mít nadále děti do 140 cm a držitelé průkazu ZTP.

K tomuto kroku se vedení klubu odhodlalo zejména z důvodu zjednodušení organizace a zrychlení samotného procesu vstupu na stadion, což by mělo přispět k většímu diváckému komfortu. Fanoušci si tak sami budou moci zvolit, zda budou zápas sledovat ve stoje, nebo se půjdou bez problémů posadit na volná místa do sektorů k sezení.

Vstup na jednotlivá mistrovská utkání sezóny 2011/12

Cena:100,- Kč

Vstupenka platí do sektorů G1, G2, C, D, E, F, H a na stání na všechna místa, kromě těch obsazených permanentními vstupenkami.

Děti do 140 cm a držitelé průkazu ZTP mají vstup zdarma.

Spolu s výše uvedenými změnami dojde také s největší pravděpodobností ke změně pořadatelské a bezpečnostní služby na stadionu v průběhu utkání, s čímž budou spojeny některé další novinky související s organizací průběhu zápasů. V součastné době probíhají na toto téma jednání. Jakmile padne konečné rozhodnutí, budeme o konkrétních novinkách aktuálně informovat na webových stránkách.

NEWSLETTER