Prodej permanentek pokračuje i s nabídkou akčních dárků!

Aktuální zprávy
PO 11. 7. 2011
<em>Znojmo</em> - Prodej permanentek je v plném proudu! Jejich ceny se ani po vstupu do mezinárodní soutěže oproti loňské sezóně nezměnily. Držitelé permanentních vstupenek budou mít volný vstup nejen na mistrovské zápasy EBEL ligy, ale také na všechna přípravná utkání.
Vstupenky na Betano Hockey Games 2024

Permanentní vstupenky

Nadále také pokračuje předsezónní akce pro věrné fanoušky, kteří si po zakoupení permanentky mohou vybrat jeden z dárků. Vedení klubu se rozhodlo tuto akci prodloužit do naprostého vyprodání zásob! Proto by zájemci o tento zajímavý bonus neměli váhat.

Navíc budou při prvním mistrovském utkání na domácím ledě vylosováni tři majitelé platných permanentek, kteří obdrží unikátní památeční dres mistrovských juniorů s podpisy hráčů.

Ceny permanentních vstupenek a nabídka akčních dárků

Majitelé loňských permanentek mají své místo rezervováno do prvního přípravného zápasu, tedy do 2. srpna 2011. Poté budou nevyužité rezervace uvolněny do dalšího prodeje.

Vstupenky na mistrovské zápasy

Cena:100,- Kč / 4 EURA

Platí do sektorů G1, G2, C, D, E, F, H + stání - kromě míst obsazených permanentní vstupenkou. Návštěvník s jednorázovou vstupenkou je povinen toto místo kdykoliv uvolnit majiteli platné permanentky.

Se vstupem do EBEL dochází ke sjednocení cen lístků na stání a sezení na jednotných 100,- Kč za zápas, přičemž vstup zdarma budou mít nadále děti do 140 cm a držitelé průkazu ZTP.

K tomuto kroku se vedení klubu odhodlalo zejména z důvodu zjednodušení organizace a zrychlení samotného procesu vstupu na stadion, což by mělo přispět k většímu diváckému komfortu. Fanoušci si tak sami budou moci zvolit zda zápas budou sledovat ve stoje nebo se půjdou bez problémů posadit na volná místa do zvolených sektorů.

Vstupenky na přípravné zápasy

Cena:50,- Kč / 2 EURA

Platí do sektorů G1, G2, C, D, E, F, H + stání - kromě míst obsazených permanentní vstupenkou. Návštěvník s jednorázovou vstupenkou je povinen toto místo majiteli platné permanentky kdykoliv uvolnit.

Vstup zdarma mají majitelé permanentních vstupenek, děti do 140 cm a držitelé průkazu ZTP.

Seznam přípravných zápasů Znojma před sezónou 2011/2012

NEWSLETTER