Permanentky na sezónu 2012/2013 stále v prodeji!

Aktuální zprávy
PÁ 11. 5. 2012
<em>Znojmo</em> - Jak bylo již dříve avizováno, přinášíme konkrétní informace o cenách permanentních vstupenek a vstupenek na jednotlivá utkání pro novou sezónu 2012/2013 znojemských hokejistů v Erste Bank Eishockey lize. Jejich předprodej odstartoval v úterý 22. května a stále probíhá.
Vstupenky na Betano Hockey Games 2024

» Eintrittskarten für die Saison 2012/2013 (auf Deutsch)
» Info on 2012/2013 season tickets sale (in English)

Permanentní vstupenky

„Kup si permici a buď součástí Orlí letky i TY!“

Ceny permanentních vstupenek oproti loňské sezóně doznají drobných úprav, ke kterým byl klub nucen přistoupit vzhledem k plošnému zvyšování nákladů na provoz oddílu a také DPH v roce 2012. Toto mírné navýšení se vedení klubu bude snažit všem věrným příznivcům kompenzovat rozsáhlým fanouškovským programem, který bude pro držitele permanentek skýtat řadu VÝHOD A SLEV!

V loňském roce byli držitelé permanentek odměněni při koupi sezónní vstupenky jedním z vybraných dárku. V letošní sezóně se vedení klubu snažilo pro příznivce znojemského hokeje vymyslet opět novou formu zvýhodnění a připravilo k 80. výročí znojemského hokeje projekt, na kterém se aktivně podílí také někteří z partnerů znojemského klubu.

„Když výhody, tak pro všechny a po celou sezónu!“

Držitelé permanentek na novou sezónu se po předložení platné karty mohou těšit na:

  • 10 % sleva na návštěvu nebo zakoupení permanentky do fitness centra hotelu Prestige ve Znojmě
  • 10 % sleva na návštěvu bazénu a wellnes centra v hotelu Prestige ve Znojmě
  • 5 % sleva na zboží zakoupené v prodejně Baumax Znojmo *
  • 15 % sleva na bowling v novém Bowling sport baru na Sokolské ul. ve Znojmě
  • až 10 % sleva na nákup v internetové obchodě kupujlevne.cz *
  • až 10 % sleva na nákup zboží v prodejně Viking Computer Shop v Excalibur City Hatě u Znojma *
  • 10% sleva na nákup zboží v oficiálním klubovém FanShopu *
  • 10% sleva na nákup zboží v Hockey Shopu u zimního stadionu *
  • 10% sleva na servis lyžařského vybavení v provozovně Ski Servis Žlab ve Znojmě
*slevu nelze uplatnit na již zlevněné nebo akční zboží

...další výhody pro držitele permanentních vstupenek se připravují!

"Proto NEVÁHEJ"

Navíc při prvním mistrovském utkání na domácím ledě bude vylosován jeden majitel platné permanentní vstupenky, který získá originální klubový dres pro novou sezónu podepsaný od všech hráčů.

Další novinkou a výhodou pro věrné fanoušky, která by měla přispět ke snížení jednorázové finanční zátěže např. při koupi více permanentních vstupenek naráz, je možnost rozložení platby za permanentku na dvě části. 50% při jejím převzetí a 50% do prvního mistrovského utkání, kdy bude tato karta aktivována pro zbytek sezóny. Tato nabídka je platná do 31. 7. 2012.

Majitelé permanentních vstupenek mají volný vstup nejen na mistrovská utkání EBE ligy, ale také na všechny přípravné zápasy, a stejně tak na případné zápasy prvního kola PLAY-OFF ERSTE BANK EISHOCKEY LIGY 2012/2013!

Samozřejmě, jak je již dobrým znojemským zvykem, majitelé loňských permanentek se skončením sezóny o svá místa nepřijdou. Ta jsou jim rezervována do 31. července 2012! Až poté budou nevyužité rezervace uvolněny do dalšího prodeje.

KUPTE SI PERMANENTKU VČAS A VYUŽIJTE TAK VOLNÝ VSTUP NA VŠECHNY PŘÍPRAVNÉ ZÁPASY ORLŮ VČETNĚ REGIONÁLNÍHO POHÁRU ZDARMA!

Začátek předprodeje je letos plánován na úterý 22. května 2012.

Od sezóny 2012/2013 klub zavádí povinnou registraci držitelů permanentních karet. Hlavními důvody pro toto opatření je další zvýšení bezpečnosti na stadiónu a možnost v případě ztráty či zcizení permanentní karty na základě této registrace vystavit za poplatek 50,- Kč její duplikát. Formulář pro registraci je volně ke stažení zde a k vyzvednutí v kanceláři klubu nebo Hockey Shopu.

Ceny permanentek pro sezónu 2012/13

Sektor A - horní2600,- Kčvýhled
Sektor A - dolní2400,- Kčvýhled
Sektor B
sleva na první dvě řady od ledu 100,- Kč
2300,- Kčvýhled
Sektory G1, G22100,- Kčvýhled G1
výhled G2
Sektory C, D, E, F, Stání s místenkou
sleva na první dvě řady od ledu 100,- Kč
1900,- Kčvýhled C
výhled D
výhled E
výhled F
Sektor H1600,- Kčvýhled
Stání bez místenky1500,- Kčvýhled

Permanentky bude možné zakoupit v kanceláři hokejového klubu na ulici Dvořákova 16 v uvedené dny:

Úterý8:30 – 12:00    13:00 – 15:30
Středa8:30 – 12:00    13:00 – 15:30

Dotazy k prodeji permanentek můžete směřovat na telefonní číslo 515 22 10 11 nebo e-mail: info@hcorli.cz.

Vstupenky na jednotlivé zápasy EBEL

Kosmetické změny dozná také cena vstupenky na jednotlivá mistrovská utkání. I nadále bude tato vstupenka na stání i sezení jednotná a její cena byla pro soutěžní ročník 2012/2013 stanovena na 110,- Kč. Již nyní vedení klubu spolu s partnery připravuje řadu akcí vztahující k jednorázovému vstupnému na vybrané zápasy.

Cena:110,- Kč / 8 Euro

Vstupenka platí do sektorů G1, G2, C, D, E, F, H + stání, kromě míst obsazených permanentní vstupenkou. Návštěvník s jednorázovou vstupenkou je povinen toto místo majiteli platné permanentky kdykoliv uvolnit.

Děti do 140 cm a držitelé průkazu ZTP mají vstup zdarma.

Pro studenty a mládež se vedení rozhodlo z jednorázového vstupného po předložení ISIC karty nebo jiného studijního dokladu opatřeného fotografií a datem platnosti odečíst 10,- Kč. Držitel průkazu tak po jeho předložení zaplatí za vstup na mistrovské utkání EBEL pouze 100,- Kč!

Novinkou pro fanoušky je také možnost zakoupení jednorázového VIP vstupu na vybraný zápas za 1000,- Kč do VIP prostor klubu s občerstvení. V případě zájmu o využití této nabídky musí zájemce nejpozději dva dny před utkáním zaslat e-mail v žádostí na adresu info@hcorli.cz.

Vstupenky na přípravné zápasy

Majitelé platných permanentních vstupenek mají vstup na přípravné zápasy zdarma, stejně jako děti do 140 cm a držitelé průkazu ZTP.

Cena:55,- Kč / 4 Eura

Vstupenka platí do sektorů G1, G2, C, D, E, F, H + stání, kromě míst obsazených permanentní vstupenkou. Návštěvník s jednorázovou vstupenkou je povinen toto místo majiteli platné permanentky kdykoliv uvolnit.

Hockey Shop

Hokejové vybavení a potřeby můžete již tradičně získat v Hockey Shopu přímo na zimním stadionu ve Znojmě. Otvírací doba: pondělí až pátek 10 - 12 a 13 - 17:30, v sobotu 9 - 12.

NEWSLETTER