Bezpečnostní opatření na domácích zápasech

Aktuální zprávy
ÚT 15. 1. 2013
<em>Znojmo</em> - Vzhledem k událostem v závěru nedělního domácího utkání, a s tím spojenou hrozbou vysokých sankcí pro náš klub, jsou Orli Znojmo nuceni přistoupit ke zpřísnění bezpečnostních opatření při domácích zápasech „A“ týmu v Erste Bank Eishockey lize.
Vstupenky na MS IIHF 2024 v Česku

Toto se týká zejména vnášení nepovolených či zakázaných předmětů do prostor zimního stadiónu podle návštěvního řádu a ligového nařízení.

Návštěvníci jakkoliv porušující návštěvní řád nebudou do prostor zimního stadionu vpuštěni! Žádáme také fanoušky, aby se zdrželi vhazování veškerých předmětů na ledovou plochu!

Upozorňujeme všechny návštěvníky, že prostor zimního stadionu je monitorován kamerovým systémem. Při identifikaci osob porušujících návštěvní řád akce budou tyto osoby vykázány či předány policii ČR, popřípadě jim bude udělen zákaz dalších návštěv domácích utkání „A“ týmu Orlů Znojmo.

Vzniklá škoda způsobená porušením návštěvního řádu pak bude dále vymáhána právní cestou, včetně možného finančního postihu uděleného ligou klubu.

Věříme, že všichni slušní fanoušci tyto nutné kroky pochopí, budou je respektovat, a pomohou tak předejít nepříjemnostem poškozujícím dobré jméno našeho klubu.

NEWSLETTER