Orly si do čtvrtfinále vybrala Vídeň!

Aktuální zprávy
PÁ 22. 2. 2013
<em>Salzburg, Znojmo</em> - Znojemští hokejisté se ve čtvrtfinále play-off letošního ročníku Erste Bank Eishockey Ligy utkají s celkem UPC Vienna Capitals. Vídeňský klub si coby vítěz základní části Orly vybral hned na úvod páteční večerní volby. „Je to pro nás dobré, co se týče cestování. Podobně pro fanoušky. Jsme připraveni a určitě máme šanci uspět. Bude to zajímavá série," prohlásil trenér Znojma Martin Stloukal. V dalších sériích se utkají Linz s Villachem, Klagenfurt s Grazem a Záhřeb se Salzburgem.
Vstupenky na MS IIHF 2024 v Česku

„Když vidíte zápasy v průběhu celé sezóny a vyrovnanost, jakou liga má, je jasné, že tady není lehkého soupeře," řekl kouč Vídně Tommy Samuelsson. „Znojmo byla volba celého klubu. Je to derby, které bude jistě zajímavé pro naše fanoušky, kteří nás mohou podpořit v hojném počtu."

Po volbě Capital se dostal ke slovu úřadující mistr z Linze, který trochu překvapivě zvolil za svého soupeře Villach. Klagenfurt si poté ze zbývající dvojice Graz - Salzburg vybral dle očekávání štýrský celek, a na čtvrtý Záhřeb tak zbyl sice po nadstavbové části až osmý, ale papírově velmi silný Salzburg.

Program Znojma ve čtvrtfinále

neděle 24. 2., 17:30, UPC Vienna Capitals - Orli Znojmo
úterý 26. 2., 19:15, Orli Znojmo - UPC Vienna Capitals
pátek 1. 3., 19:15, UPC Vienna Capitals - Orli Znojmo
neděle 3. 3., 17:30, Orli Znojmo - UPC Vienna Capitals

Hraje se na čtyři vítězná utkání. Případné další termíny jsou úterý 5. 3., pátek 8. 3. a neděle 11. 3.

Čtvrtfinálové série EBEL 2012/13

Vídeň (1) - Znojmo (7)
Linz (2) - Villach (6)
Klagenfurt (3) - Graz (5)
Záhřeb (4) - Salzburg (8)

NEWSLETTER