Informace o prodeji vstupenek na čtvrtfinále play-off

Aktuální zprávy
NE 24. 2. 2013
<em>Znojmo</em> – Vrchol sezóny v podobě vyřazovacích bojů je před svým startem. Čtvrtfinálová série Znojma proti Vídni zavítá už v úterý na led znojemského zimního stadionu. Spolu s atraktivní hokejovou bitvou je pro fanoušky přichystáno mnoho překvapení a bohatý doprovodný program. Jednotlivé vstupné činí 160 Kč, balíček na oba zápasy 280 Kč. Majitelé permanentek mají vstup zdarma, jejich místa jsou automaticky rezervována. Předprodej startuje v neděli dopoledne. Vzhledem k očekávanému velkému zájmu doporučujeme zakoupení vstupenek v předstihu.
Vstupenky na MS IIHF 2024 v Česku

Vstupenky na obě domácí utkání si bude možné od nedělních dopoledních hodin zajistit přes systém Ticketportal a vytisknout v pohodlí domova. U takto zakoupených vstupenek je navíc možné vybrat si dle plánu hlediště přesné místo.

První zápas
úterý 26. 2., 19:15
160,- Kč VSTUPENKY ZDE
Druhý zápas
neděle 3. 3., 17:45
160,- Kč VSTUPENKY ZDE
Balíček obou zápasů
út 26. 2. + ne 3. 3.
280,- Kč VSTUPENKY ZDE

Balíček obou zápasů se bude přes systém Ticketportal prodávat v průběhu neděle a pondělí. V pondělí jej pak bude možné zakoupit i v kancelářích klubu na ulici Dvořákova. Vstupenka platí pro oba zápasy, je tedy nutné ji uschovat také pro nedělní duel.

V úterý už budou v prodeji pouze vstupenky na jednotlivé zápasy bez označení sedadla! Diváci s takovými lístky jsou případně povinni uvolnit místo majiteli místenkové vstupenky z předprodeje.

Lístky je možné hradit také v eurech. V předprodeji stojí jednotlivé vstupné 8 EUR, v den zápasu u pokladen pak 10 EUR. Hostujícím fanouškům bude primárně vyhrazena část sektoru H za brankou.

Děti do 140 cm a držitelé průkazu ZTP mají vstup zdarma.

Kvůli předpokládanému velkému zájmu z obou táborů fanoušků doporučujeme využít možnosti nákupu vstupenek přes systém Ticketportal.

Zažijte červenobílé peklo!

Diváci se mohou na domácích zápasech ve Znojmě těšit na spoustu speciálních překvapení a akcí. Už u vstupu na stadionu bude promo team Hit Radia Magic rozdávat prvním třem tisícům příchozích speciální trička pro akci „Červenobílé peklo“. Zapojte se i vy!

Více informací o doprovodném programu čtvrtfinále play-off, soutěžích a zajímavých cenách najdete zde.

NEWSLETTER