Vrátí Orli úder? Play-off míří do Znojma

Naši soupeři
PO 25. 2. 2013
<em>Znojmo</em> - První pokus na zdolání favorizovaného soupeře nevyšel, na řadě je druhý. Tentokrát doma před zaplněným znojemským stadionem. S vedením 1:0 v sérii přijíždí na jih Moravy UPC Vienna Capitals, vítěz základní i nadstavbové části EBEL s ambicemi na titul. Proti bude stát odhodlaný znojemský tým a Červenobílé peklo, které spolu s fanoušky jistě vytvoří. Buďte u toho! Čeká vás nejen atraktivní hokej, ale také spousta překvapení, soutěží a bohatý doprovodný program. Začínáme v úterý v 19:15.
Vstupenky na MS IIHF 2024 v Česku

Aktuálně z obou táborů

Capitals mají po prvním utkání důvod ke spokojenosti. Šest vstřelených gólů přináší vítězství téměř vždy. Trenér Tommy Samuelsson se dívá především dopředu. „Nezáleží na tom, jak vysoko vyhrajete. Na to se v play-off zkrátka nehraje. Vedeme pouze 1:0 v sérii. Očekávání jsou velká, stejně jako námaha, která nás v dalších dnech čeká. Proto jsme trochu ubrali v tréninku, abychom neplýtvali energií. Musíme se především naplno koncentrovat.“

Znojmo naopak bude hledat cesty, jak zlepšit defenzivu a hru v početní převaze. „Inkasovat šest branek je zkrátka moc,“ ví obránce Kyle Wharton. „Takovému soupeři jako je Vídeň těžko nasázíte sedm gólů. Přitom jsme začali velmi dobře, ale naše hra v přesilovkách byla špatná. I když nám na konci nadstavby šly, víme, že naše hlavní síla je při hře pět na pět. Proto se musíme hlavně vyvarovat vyloučení.“

Zatím není jisté, kdo se postaví do znojemské branky. Ondřej Kacetl byl ve Vídni po dvou třetinách střídán, také Filip Landsman ale dvakrát inkasoval.

Zažijte Červenobílé peklo

Orli Znojmo připravili pro své fanoušky a věrné příznivce na zápas speciální program. Můžete se těšit na spoustu překvapení, akcí a soutěží o hodnotné ceny. Už u vstupu na stadion bude promo team Hit Radia Magic rozdávat prvním třem tisícům příchozích speciální trička pro akci „Červenobílé peklo“.

V prostorách vstupu bude pro zájemce připraveno rovněž malování na tvář, tzv. face painting, dětský koutek a speciální Illegalní bar s nabídkou míchaných koktejlů i zvláštního orlího drinku. O úvodní buly duelu se společně postarají starosta města Znojma Ing. Vlastimil Gabrhel a malý Patrik Šnédar, jehož léčbu dětské mozkové obrny klub prostřednictvím speciální akce Víčka pro Patrika podporuje.

Připraveny jsou také netradiční soutěže v přestávkách i během utkání. Více informací najdete zde.

Další informace

» Informace k prodeji vstupenek a rezervačnímu systému
» Oficiální zápasová událost na Facebooku
» Soutěže o vstupenky a další ceny na Facebooku PREMIA Reality

Rozhodčí zápasu

Hlavní: Gergely Kincses #33, Ladislav Smetana #3
Čároví: Florian Hofer #66, Oskar Johnstone #84

Sestavy z posledního utkání

ORLI ZNOJMO: Kacetl (od 41. Landsman) – Wharton, Pláněk, Henry, Štach, Sova, Kulmala, Bořuta – Strömberg, Fiala, Jarůšek – Podešva, Bartoš, Havlík – Beroun, Šeda, Lattner – Müller, Pucher, Uram – Rožník.

UPC Vienna Capitals Zaba – Fraser, P. Lakos, Klimbacher, A. Lakos, Veideman, Schweda, Peter – Keller, Pinter, Rotter – Olsson, Soares, Romano – Fortier, Schiechl, Ferland – Woger, Draschkowitz, Schlacher.

Další zápasy čtvrtfinále play-off

Moser Medical Graz99ers - EC-KAC, stav série 0:1
EC Red Bull Salzburg - KHL Medveščak Zagreb, stav série 0:1
EC VSV - EHC LIWEST Black Wings Linz, stav série 1:0

NEWSLETTER