Pavel Pazourek se stává šéftrenérem

Aktuální zprávy
ST 17. 4. 2002
Dosavadní hlavní kouč Znojemských Orlů Pavel Pazourek se po dvou sezónách s tímto postem loučí. Z klubu však neodejde, obsadí nově zřízený post šéftrenéra. "V této roli bude mít na starosti koordinaci jak týmu mužů, tak juniorku a dorost," uvedl k této změně manažer Orlů Roman Kaňkovský. Nového hlavního trenéra pro tým mužů oznámí vedení klubu chvíli po čtvrtečním poledni.
Vstupenky na MS IIHF 2024 v Česku Pavel Pazourek se stal hlavním trenérem po odvolání Milana Chalupy na počátku loňské sezóny. Předtím už vedl mužstvo při postupu do první ligy a při extraligovém postupu byl asistentem trenéra Bardy. Ve své nové funkci bude také částečně zodpovědný spolu s Rostislavem Dočekalem za hráčskou politiku klubu a bude koordinovat posuny hráčů mezi dorostem, juniorkou a týmem mužů.

Nový hlavní trenér mužů podepíše smlouvu ve čtvrtek 18.4. okolo poledne. Stane se jím osoba mimo okruh znojemského hokeje s hráčskými i trenérskými zkušenostmi. Jeho asistentem zůstane dosavadní asistent Milan Kastner.

V průběhu čtvrtka by se mělo také rozhodnout o obsazení postu trenéra dorostu, kde se uvolnilo místo po Karlu Šefčíkovi.
NEWSLETTER