Pro čtvrtfinále si Znojmo vybralo Klagenfurt!

Aktuální zprávy
ÚT 3. 3. 2015
Orli Znojmo se ve čtvrtfinále EBEL utkají s Klagenfurtem. Rozhodla o tom úterní volba soupeřů. První Salzburg zvolil Villach, druhý Linz si jako čtvrtfinálového soupeře zvolil Bolzano. Znojmo se sřetne s Klagenfurtem a na čtvrtý Fehérvár zbyla Vídeň.
Vstupenky na Betano Hockey Games 2024

Čtvrtfinálové dvojice

Salzburg (1.) – Villach (6.)
Linz (2.) – Bolzano (7.)
Znojmo (3.) – Klagenfurt (8.)
Fehérvár (4.) – Vídeň (5.)

Salzburg si zvolil tým s jednoznačně nejhorší nadstavbovou formou, Villachu se v poslední době moc nedaří. Poměrně překvapivě si následně Linz vybral Bolzano, úřadujícího mistra. Vzhledem k volbě Znojma zbyla na čtvrtý Fehérvár Vídeň, soupeř, kterému se sice v nadstavbě nedařilo, ale který má velmi našlapaný kádr.

Orli si ze třetího místa mohli vybírat a mezi Klagenfurtem a Vídní zvolili právě korutanský klub! "Vídeň je pro nás sice blízko a bylo by to derby, ale po důkladné analýze jsme se rozhodli pro Klagenfurt. Věříme, že to je dobrá volba. V play-off se přeřadí na vyšší rychlostní stupeň a my věříme, že díky kvalitě našeho kádru jsme schopni přiblížit se našemu cíli a vybojovat semifinále," řekl sportovní manažer Orlů Rostislav Dočekal.

"Jsme touhle volbou překvapeni. Čekali jsme, že si nás vybere Linz," přiznává manažer KAC Oliver Pilloni. "Myslíme si, že je to soupeř, kterého můžeme porazit. Posledních deset zápasů v nadstavbě jsme hráli v podstatě play-off, jsme dobře připraveni,“ věří si Pilloni.

Bilance Orlů proti Klagenfurtu

Celkem v EBEL:

  • 16 zápasů
  • 5 výher (1 v prodloužení)
  • 10 proher

V letošní sezóně:

  • 4 zápasy
  • 2 výhry
  • 2 prohry

Termíny čtvrtfinále

pátek 6. 3., Znojmo – Klagenfurt
neděle 8. 3., Klagenfurt – Znojmo
úterý 10. 3., Znojmo – Klagenfurt
pátek 13. 3., Klagenfurt – Znojmo
Případně:
neděle 15. 3., Znojmo – Klagenfurt
úterý 17. 3., Klagenfurt – Znojmo
pátek 20. 3., Znojmo – Klagenfurt

Hraje se na čtyři vítězné zápasy. Hrací časy domácích zápasů jsou v 18:30 ve všední dny a v 17:30 v neděli, pokud zápas nebude přenášet ServusTV. V takovém případě by se začínalo později.

Informace o cenách vstupenek a jejich předprodeji naleznete zde, vstupenky na čtvrtfinále objednávejte zde.

NEWSLETTER