Fantastická tečka za sezónou! Znojmo přivítá českou reprezentaci s hvězdami NHL

Reprezentace
PO 6. 4. 2015
Znojmo čeká opravdový hokejový svátek. Devět dní před startem mistrovství světa se na zimním stadionu utkají reprezentace Česka a Finska i s hvězdami NHL! Atraktivní utkání je na programu ve středu 22. dubna od 17:30, vstupenky jsou k dostání v síti Ticketportal.
Vstupenky na Betano Hockey Games 2024

Národní tým pod vedením koučů Vladimíra Růžičky, Ondřeje Weissmanna a Jaroslava Špačka zakončí dvojzápasem proti Finsku přípravný program před světovým šampionátem, který bude od 1. do 17. května hostit Praha a Ostrava. První utkání ve středu 22. 4. přivítá Znojmo, o dva dny později se stejní soupeři utkají v Brně.

Vstupenky, jejichž cenu i distribuci zajišťuje marketingový partner hokejové reprezentace společnost BPA, jsou v prodeji v síti Ticketportal.

Ceny vstupenek na utkání Česko – Finsko, 22. 4. 2015
I. kategorie (sezení)490,- Kč
II. kategorie (stání)390,- Kč
ZTP + doprovod zdarma390,- Kč
Děti do 130 cmzdarma bez nároku na místo v doprovodu dospělého s platnou vstupenkou

"To, že se ve Znojmě představí česká hokejová reprezentace v jednom z posledních zápasů před domácím mistrovství světa, je výsledek dlouhodobé usilovné práce celého vedení klubu. Velký dík samozřejmě patří také městu Znojmu, které nám vytvořilo takové podmínky, abychom akci tohoto rozsahu mohli u nás uspořádat," podotkl manažer Orlů Znojmo Petr Veselý.

"Jedná se o velice prestižní zápas v rámci Euro Hockey Tour, navíc by se ve Znojmě měl představit již téměř kompletní tým před šampionátem včetně některých hráčů z NHL. V současné době asi není lepší produkt, který bychom mohli fanouškům nabídnout. Děkujeme ČSLH a společnosti ProHockey za projevenou důvěru. Věříme, že společně vyprodáme znojemský stadion a fanoušci vytvoří takovou atmosféru, aby se sem národní tým rád vracel," věří Veselý.

NEWSLETTER