Novým asistentem trenéra je Miroslav Vybíral

Aktuální zprávy
PÁ 8. 5. 2015
Orli Znojmo pro nadcházející sezónu posilují také realizační tým. Novým asistentem hlavního kouče Jiřího Režnara bude Miroslav Vybíral. Pětatřicetiletý trenér přichází z Pardubic, kde v posledních dvou sezónách působil u staršího dorostu.
Vstupenky na Betano Hockey Games 2024
Miroslav Vybíral přichází do Znojma z Pardubic

Vybíralova hráčská i trenérská kariéra je spjata s východními Čechami. Jako kouč působil u mládežnických kategorií Hradce Králové, před dvěma roky se vrátil do Pardubic, svého mateřského klubu, kde vedl starší dorost. V posledním ročníku 2014/15 s ním dokázal postoupit do čtvrtfinále.

"Na Miroslava Vybírala jsme měli výborné reference. Je to mladý a progresivní trenér, který bude mít v klubu na starosti především individuální přípravu hráčů se zaměřením na fyzickou kondici a dotrénování po případných zraněních," popisuje sportovní manažer Orlů Rostislav Dočekal.

Vybíral se připojil k týmu už na start letní přípravy na počátku tohoto týdne. Rozšiřuje tak trenérský štáb Orlů, kde nově spolupracuje s hlavním koučem Jiřím Režnarem, asistentem a sportovním manažerem Rostislavem Dočekalem a trenérem gólmanů Petrem Hrachovinou.

NEWSLETTER