V neděli již od 14:30. Přijďte s rodinou na Family Game a získejte vstup pro dítě zdarma!

Aktuální zprávy
ST 7. 10. 2015
Netradičně již o půl třetí odpoledne startuje nedělní derby proti vídeňským Capitals. Využijte speciální akce a vezměte na hokej celou rodinu! Při koupi dvou vstupenek totiž získáte lístek pro dítě zdarma!
Vstupenky na Betano Hockey Games 2024

Jak jsme již dříve na webu avizovali, úvodní buly nedělního domácího utkání proti Vídni bude vhozeno netradičně již ve 14:30 hodin. Důvodem je živý televizní přenos rakouského kanálu ServusTV. Zároveň bude zápas vysílán i na českém programu SPORT 5.

Vedení klubu připravilo na tento den akci s názvem Family Game. Při zakoupení dvou vstupenek za 110,- Kč, obdrží fanoušci v případě žádosti jeden zlevněný lístek ZDARMA. Nutností je však předložení studijního průkazu s fotografií. Speciálně pro tento zápas se také zvyšuje hranice pro vstup zdarma pro děti ze 140 na 150 centimetrů.

Kupte si vstupenku včas a vyhněte se frontám

Předprodej vstupenek byl zahájen. Lístky je znovu možné kupovat na konkrétní místo, následně doma vytisknout, a vyhnout se tak očekávaným frontám.

Pro tisk vstupenky doporučujeme nejvyšší kvalitu tisku, aby se předešlo případným problémům se čtením vstupenky u turniketu. Vstupenky rezervované přes Ticketportal není možné vyzvednout na stadionu ani před zápasem u pokladen! Přehled výdejních míst je k dispozici zde.

» Vstupenky rezervujte a objednávejte zde

Vstupenky u pokladen zimního stadionu budou v prodeji již tři hodiny před začátkem utkání, tedy v 11:30. Zimní stadion bude otevřen ve 13:30. Přijďte včas!

Vzhledem k očekávanému zvýšenému zájmu vídeňských fanoušků jim bude tradičně kromě sektoru hostů vyhrazen také prostor v sektoru H za brankou. Majitelé permanentních vstupenek na tato místa budou mít rezervovány sedadla ve zbylé části sektoru H.

Prosíme fanoušky, aby v zájmu bezpečnosti všech návštěvníků dodržovali návštěvní řád, zákaz stání v uličkách na delších stranách tribun i nařízení týkající se zakázaných předmětů. Jejich seznam je k dispozici zde. Upozorňujeme zejména na zákaz vnášení plastových lahví.

NEWSLETTER