Série venkovních zápasů pokračuje, soupeřem bude Innsbruck

Naši soupeři
ČT 22. 10. 2015
Posledním týmem, proti kterému Orli získali naposledy plný počet bodů, byl právě Innsbruck, na který v pátečním kole narazí. Znojmo bude chtít na jednoznačnou výhru 5:0 navázat a dostat se znovu na vítěznou vlnu! Utkání začíná v 19:15.
Vstupenky na Betano Hockey Games 2024
» Hvězda soupeře
Kanadský útočník John Lammers patří k nejproduktivnějším hráčům týmu a táhne ofenzívu Innsbrucku

Nejsou to ani dva týdny, kdy se znojemském zimním stadionu naposledy slavilo vítězství proti celku z hlavního města Tyrolska. Diváci sledovali jednoznačnou výhru domácího týmu a třešničkou na dortu byla druhá vychytaná nula Patrika Nechvátala v letošní sezóně EBEL.

Žraloci jsou si vědomi, že je Znojmo silným protivníkem, ale rádi by se před domácím publikem ukázali. "Znojmo je technicky a bruslařsky velmi dobré. Musíme být pečliví v defenzívě a nenechat jim žádný prostor," prozrazuje obránce Benedikt Schennach. "Musíme dostat soupeře pod tlak, všechny čtyři pětky musí být agresivní," dodává.

Ani Orli však nehodlají podstoupit dalekou cestu do Alp zbytečně. Vévodit tabulce se jim náramně líbilo, po minulém kole ale první pozici po dlouhé době opustili. Není proto pochyb, že se chtějí co nejrychleji na pomyslné výsluní vrátit.

"Máme teď takovou menší sérii zápasů, kdy jsme nebodovali naplno. Chceme se vrátit na vítěznou vlnu, a tak nám nezbývá nic jiného, než v nadcházejících zápasech bodovat. Nechceme ty dva venkovní zápasy, co nás v pátek a v sobotu čekají, prohospodařit. Rozhodli jsme se jet už den předem, aby dlouhá cesta na hráčích nebyla znát," odhaluje plány trenér Jiří Režnar.

Bilance vzájemných mistrovských zápasů z pohledu Orlů

zápasy celkem V P VP PP VB:IB
14 8 4 1 1 46:34

Porovnání soupeřů

Orli Znojmo HC TWK Innsbruck
pozice v tabulce 2. 8.
body 28 19
aktuální forma Vídeň – Znojmo 4:3
Znojmo – Linz 3:2sn
Klagenfurt – Znojmo 3:2p
Innsbruck – Bolzano 1:5
Salzburg – Innsbruck 5:3
Innsbruck – Villach 3:2
nejproduktivnější hráč Colton Yellow Horn, 20 bodů (9 + 11) Jeff Ulmer, 13 bodů (6 + 7)
nejproduktivnější obránce Lubomír Štach, 9 bodů (4 + 5) Nicholas Ross, 8 bodů (3 + 5)
brankář Patrik Nechvátal (94,00 %) Andy Chiodo (90,80 %)
využití přesilovek 16,00 % 14,80 %
úspěšnost oslabení 90,80 % 88,50 %

Rozhodčí zápasu

Hlavní rozhodčí: #28 Daniel Gamper, #21 Miroslav Stolc
Čároví rozhodčí: #98 Michael Johnstone, #77 Jakob Schauer

Sestavy z posledních zápasů

Nechvátal – Kousalík, Biro, Stehlík, Šulák, Bořuta, Bača, Nemčík – Tomas, Pucher, Fiala – Šedivý, Bartoš, Yellow Horn – Lattner, Podešva, Rehuš – Csamango, Šeda, Číp – Špaček.
Chiodo – Ross, Vanballegooie, Hörtnagl, Schaus, Ebner, Saringer – Lammers, Hahn, Ulmer – Schennach, Spurgeon, Frischmann – Schuller, Valdix, Mössmer – Hanschitz, Steinacher, Schramm.
NEWSLETTER