Rozdáváme další vstupenky v soutěži #jsmeOrli a vyhlašujeme únorové téma!

Aktuální zprávy
ST 3. 2. 2016
Soutěž #jsmeOrli zná tři vítěze lednového kola, kteří získávají po dvou vstupenkách na páteční zápas proti Bolzanu. Téma na únor zní: "Zbrojíme na play-off". Neváhejte a zapojte se také do soutěže!
Vstupenky na MS IIHF 2024 v Česku

Celý leden jste měli možnost označovat své příspěvky týkající se tématu orlí zima na sociálních sítích, jako jsou Facebook, Instagram či Twitter, hashtagem #jsmeOrli. Nyní jsme vybrali tři nejlepší fotografie a jejich autoři obdrží po dvou vstupenkách na domácí utkání s Bolzanem (5. únor od 18:30)! Navíc postupují do finálového kola, které proběhne na konci sezóny a jeho hlavní cenou je permanentní vstupenka na sezónu 2016/2017.

Výherní příspěvky za měsíc leden:

V našich srdcích ti dva jsou,navždy tam i zustanou.🔒❤ #jsmeorli#67&91#fansgirl#besthockeyfans#proudofourboys @fajla67 @neminko

Fotka zveřejněná uživatelem Kristýna Kubíčková (@k_kubickov),

❄#jsmeOrli#winter2016#hockeygirl#33❤#icehockey#OrliZnojmo#proudofmyteam👊

Fotka zveřejněná uživatelem @ivca_mahdalova,

#jsmeOrliOrli jsou jedničky

Posted by Jitka Březinová on Friday, 22 January 2016

Vstupenky budou k vyzvednutí v pátek 5. února 2016 na vrátnici zimního stadionu po předložení dokladu totožnosti.

Únor: ZBROJÍME NA PLAY-OFF

V pořadí šesté téma soutěže #jsmeorli zní zbrojíme na play-off, neboť vyřazovací boje, v nichž nebudou chybět ani Orli, se nezadržitelně blíží! Ukažte nám, jak se na nejdůležitější část sezóny připravujete vy, nahrajte příspěvek na sociální síť s hashtagem #jsmeOrli a vyhrajte hodnotné ceny!

Více o soutěži naleznete v článku zde.

NEWSLETTER