Organizační informace k utkání s Kometou Brno

Aktuální zprávy
ČT 11. 2. 2016
Páteční derby O pohár hejtmana jihomoravského kraje mezi Orly a Kometou s sebou přináší zvýšená organizační a bezpečnostní opatření. Stadion se otevře již 90 minut před začátkem zápasu.
Vstupenky na Betano Hockey Games 2024

Výjimečný hokejový zápas, jehož výtěžek ze vstupného poputuje na charitativní účely, je součástí letošních oslav 790 let povýšení Znojma na královské město. O zápas byl mezi fanoušky od začátku velký zájem, utkání bude sledovat vyprodané hlediště.

Na finanční podporu díky výtěžku ze vstupného se může těšit několik vybraných subjektů ze Znojemska a jižní Moravy, konkrétně jde o Dětské centrum Znojmo, p. o. JMK, Dětské oddělení Nemocnice Znojmo, p. o. JMK, Nadační fond Komety a Domov pro seniory ve Znojmě.

Očekávaná návštěva 4800 fanoušků s sebou nese také zvýšená bezpečnostní a organizační opatření. Stadion bude otevřen již 90 minut před začátkem utkání. Prosíme fanoušky, aby přišli dříve než na běžný zápas. U vstupu budou probíhat velmi důkladné prohlídky i za použití detektorů kovů.

Vstup na stadion je možný pouze s platnou vstupenkou! Nárok na místo k sezení má pouze fanoušek s platnou vstupenkou k sezení, která je opatřena označením sedadla a sektoru. Děti do 140 cm mají vstup zdarma bez nároku na místo, ovšem jen v doprovodu dospělé osoby. Držitelé průkazu ZTP mají vstup zdarma pouze s platnou vstupenkou.

Permanentní karty jsou na tento zápas neplatné a neplatí ani jako rezervace na místo!

Osoby jakkoliv porušující provozní řád stadionu nebudou do haly vpuštěni (zejména v podnapilém stavu či pod vlivem jiných omamných látek). Platí přísný zákaz vnášení jakékoliv pyrotechniky, plastových a skleněných lahví, čehokoliv, co by mohlo být považováno za zbraň, i ostatních zakázaných předmětů. Utkání bude monitorováno také Policií ČR. Žádáme fanoušky, aby si s sebou na tento zápas nenosili žádná nadměrná zavazadla jako jsou batohy, igelitky atd. Stejně jako při mistrovských zápasech EBEL platí zákaz stání v uličkách na delších stranách tribun!

Hostující fanoušci budou mít k dispozici oddělený a označený vstup pro HOSTY, který musí využít, a je jim vyhrazen sektor H za brankou, podobně jako během domácích utkání s Vídní. Vstup do jiných sektorů v oblečení s klubovými symboly nebude bez ohledu na vstupenku umožněn.

Sektor H v zatáčce je vyhrazen pro Orli Znojmo mládež s platnou vstupovou kartou. Závěrem prosíme všechny diváky, aby se řídili dle pokynů pořadatelů!

Upozorňujeme fanoušky, že pro přístup na podélnou tribunu na straně kotle domácích bude třeba obejít sektor hostů kolem ledu.
NEWSLETTER