Ukázali jsme, že jsme připraveni na play-off, raduje se autor hattricku

Rozhovory
NE 21. 2. 2016
Zápas s Dornbirnem se nevyvíjel dobře. Orli však zabrali, předvedli bojovný výkon a nepříznivý stav skóre otočili. Velkou zásluhu na tom měl útočník Roman Tomas, který se blýskl hattrickem a poslal Znojmo nejen na druhé místo konečné tabulky, ale i do Ligy mistrů!
Vstupenky na MS IIHF 2024 v Česku

Soupeř vedl o dvě branky, přesto jste zápas otočili ve svůj prospěch. Kde nastal zlom?
Když jsme dostali na 1:3, tak nás to nepoložilo. Naopak jsme se nabudili a ukázali sílu týmu. Ukázali jsme, že jsme připraveni na play-off.

Vstřelil jste tři góly, váš vítězný byl z velké dálky. Jak byste tu situaci popsal?
Bylo to od modré čáry a jsem rád, že to tam padlo. Byl to vítězný gól a hattrick už je jen takové plus. Třešnička na dortu.

Na konci jste byl blízko čtvrté brance, co tomu chybělo?
Trefil jsem obránce do nohy, ale vůbec mě to nemrzí. Zápas jsme zvládli, což je hlavní.

Dnešním vítězstvím jste se kvalifikovali do Ligy mistrů. Panuje v kabině radost?
Obrovská radost. Tým s malým rozpočtem mezi velkými kluby to dokázal. Je to nádherné! Ligu mistrů nehraje každé mužstvo, takže si myslím, že je třeba si to užít.

V pondělí se vybírá soupeř pro play-off, které startuje v pátek. Máte v hlavě nějakou představu, koho byste si pro čtvrtfinále přál?
To necháme na vedení. My jsme dneska vybojovali Ligu mistrů, na nich bude vybrat nám zítra soupeře. Ať vyberou kohokoliv, my se na něj budeme připravovat a dáme všechno do toho, abychom uspěli.

NEWSLETTER