V podstatě jsme dostali tři stejné góly, mrzelo obránce Marka Bira

Rozhovory
SO 27. 2. 2016
Znojmu první čtvrtfinálový zápas nevyšel. O vítězi rozhodla již první třetina, kdy Dornbirn odskočil o dvě branky. "Nedokázali jsme se prosadit. Dornbirn stál ve čtyřech hráčích vzadu a jedním napadal," všiml si Biro.
Vstupenky na MS IIHF 2024 v Česku
Zápas se neobešel bez několika menších potyček

Ač Orli vstoupili do zápasu aktivněji, byl to Dornbirn, kdo střílel branky. Druhou třetinu pak poznamenalo několik vyloučených na obou stranách. Tato část hry svědčila Orlům, kteří snížili. "I přesto, že jsme měli slabý začátek, se to pak zlepšilo. Zasloužili jsme si více branek," pokračuje slovenský zadák. "Bohužel nám ale chyběl nějaký stálý tlak před brankou. Stříleli jsme jen z dálky," litoval kapitán Jiří Beroun.

Dornbirn ale ve třetí části znovu využil prostoru ve znojemské obraně a zasadil třetí zásah. "Pořád si říkáme, že si musíme dávat pozor na volné hráče před brankou, ale stává se nám to stále. V podstatě jsme dostali tři stejné góly," řekl Biro.

K play-off patří i tvrdá hra. Na obou stranách bylo k vidění několik bolestivých hitů. "Věděli jsme, že pro nás půjdou tvrdě. Byli jsme na to připraveni, ale i tak hráli lépe do těla než my."

Orli budou v neděli usilovat o vyrovnání série v Rakousku. "Musíme zlepšit pohyb, hrát více do těla a vybojovat vítězství," prozradil před odjezdem Biro.

NEWSLETTER