Poděkování společnosti Playo.TV za spolupráci

Aktuální zprávy
ČT 19. 1. 2017
Po téměř pěti letech a mnoha desítkách odvysílaných přenosů ze zápasů se Orli Znojmo a společnost Playo.tv rozhodli po vzájemné dohodě pozastavit spolupráci.
Vstupenky na MS IIHF 2024 v Česku

K tomuto kroku bylo přistoupeno na základě objektivních faktorů s přihlédnutím na příchod nových mediálních partnerů klubu, čímž se změnily finanční i právně-licenční podmínky pro vysílání.

Z těchto důvodů nebylo možné internetové přenosy vysílat v kvalitě, na kterou byli diváci z minulých let zvyklí. I přes snahu najít kompromisní řešení vyhovující oběma stranám, funkční jak po stránce technické, tak finanční, se bohužel v průběhu základní části na základě reakcí diváků ukázalo, že zvolený způsob spolupráce není příliš vhodný pro klub, Playo.tv ani pro diváky.

Orli Znojmo by chtěli touto cestou poděkovat Playo.tv za dlouholetou spolupráci, podporu a přejí společnosti mnoho úspěchů a spokojených diváků. Obě strany se dohodly, že spolupráce může být obnovena v případě, že v budoucnu opět nastanou vhodné podmínky k její realizaci.

Klub v současné době řeší další možnosti a způsoby, jak a v jaké formě internetové přenosy pro fanoušky zachovat. Dva z pěti nadstavbových domácích zápasů, konkrétně utkání proti Grazu a Lublani, odvysílá v přímém přenosu televizní stanice O2 Sport.

NEWSLETTER