Zápasy Orlů se kromě O2 TV objeví také na Sport 5

Aktuální zprávy
PO 11. 9. 2017
Také letos se znojemský hokej objeví na obrazovkách několika televizních stanic. Kromě exkluzivní spolupráce s O2 TV odvysílá několik utkání také kanál Sport 5, který zápasy EBEL již v minulosti vysílal. První televizní duel je na programu už v září.
Vstupenky na Betano Hockey Games 2024

Nadále pokračuje spolupráce s O2 TV, hlavním mediálním partnerem klubu, která má k dispozici exkluzivní práva na zápasy Orlů. "Po poměrně složitých jednáních se nám podařilo dohodnout na částečném uvolnění exkluzivity na vysílací práva k zápasům našeho týmu v roce 2017. O2 TV Sport jakožto vlastník vysílacích práv Orlů Znojmo pro Českou republiku nám vyšlo vstříc a umožnilo jednání s volně dostupnou televizní stanicí Sport 5, kde prozatím došlo k dohodě na odvysílání dvou domácích zápasů," prozrazuje manažer klubu Petr Veselý.

"O dalších se intenzivně jedná tak, abychom široké veřejnost a fanouškům klubu, kteří nemohou být fyzicky přítomni za znojemském stadionu, dali možnost vidět Orly v akci. Nově se také bavíme o možnosti přebírání venkovních zápasů Orlů. Jednání jsou nyní v začátcích, ale věříme, že konkrétní výstupy by mohly být velmi brzy a fanoušky o nich budeme informovat," pokračuje Veselý.

Za hranicemi Česka se znojemský hokej bude objevovat na obrazovkách rakouských televizí ServusTV a SKY TV, maďarské stanice M4 a chorvatské HRT. "Již nyní můžeme potvrdit, že Orli se na obrazovkách českých televizí objeví na základě smluvních vztahů v deseti až patnácti zápasech, k tomu navíc připočtěme právě utkání na zahraničních stanicích. V loňské sezóně bylo přímým přenosem vysíláno 17 znojemských zápasů a stejný počet lze očekávat i letos," dodává Veselý.

Známá utkání Orlů před televizními obrazovkami
17. 9. 2017 Fehérvár – Znojmo (vysílá M4 - Maďarsko)
24. 9. 2017 Znojmo – Záhřeb (SPORT 5)
6. 10. 2017 Znojmo – Vídeň (SPORT 5)
12. 10. 2017 Villach – Znojmo (SKY)
2. 11. 2017 Znojmo – Klagenfurt (O2 TV + SKY)
30. 12. 2017 Fehérvár – Znojmo (M4)
21. 1. 2018 Záhřeb – Znojmo (HRT)

Další termíny televizních přenosů budou postupně přidávány.

NEWSLETTER