Prodlouženo! Úderná útočná letka podepsala nové smlouvy

Aktuální zprávy
PÁ 1. 12. 2017
Vedení Orlů hlásí podpisy nových smluv hned se čtyřmi hráči stávajícího kádru. Svůj kontrakt na jihu Moravy prodloužila útočná letka Erik Němec, Petr Mrázek a Radim Matuš, s nimi také obránce Rostislav Šnajnar.
Vstupenky na Betano Hockey Games 2024

Trojice mladých útočníků patří v posledních zápasech stabilně k nejproduktivnějším hráčům a spolu tvoří ve druhé formaci Orlů údernou útočnou letku. Všichni patří po třiadvaceti odehraných zápasech EBEL mezi šest nejproduktivnějších ofenzivních hráčů mužstva, zároveň ani jednomu z nich není více jak 24 let. Obránce Šnajnar pak ve svých dvaceti letech platí za talentovaného obránce s velkým potenciálem.

Mladí Orli v číslech

  • Erik Němec: 23 let, 9 gólů + 11 asistencí
  • Radim Matuš, 24 let, 5 gólů + 7 asistencí
  • Petr Mrázek, 23 let, 6 gólů + 4 asistence
  • Rostislav Šnajnar, 20 let, 1 asistence

„Jedná se o hráče, kteří v dosud odehraných zápasech sezóny prokázali svou kvalitu. Mají velký potenciál směrem do budoucna a právě na takových hráčích chceme v budoucnu stavět," prohlásil sportovní manažer klubu Rostislav Dočekal. „Těší nás, že jsme se s nimi dohodli na podpisech nových smluv, díky tomu konsolidujeme kádr a jeho kostru i pro další sezóny," dodává.

Všichni zmínění hráči přišli do Znojma před touto sezónou. Němec v minulosti působil ve Vítkovicích, Matuš v Karlových Varech, Mrázek v Mladé Boleslavi, Šnajnar v Kometě Brno. V dresu Orlů se rychle adaptovali na mezinárodní EBEL a po polovině základní části prokázali svůj přínos pro mužstvo.

NEWSLETTER