Proti Linzi se vstupem zdarma! Podpořte Orly v boji o body

Naši soupeři
ÚT 2. 1. 2018
Netradiční hokejový večer čeká Znojmo v utkání proti Linzi. Kromě netradiční středy láká na zápas především vánoční dárek klubu fanouškům – vstupné na utkání začínající v 18:30, je zcela dobrovolné!
Vstupenky na Betano Hockey Games 2024
» Hvězda soupeře
Brankář Michael Ouzas je neotřesitelnou brankářskou jedničkou Linze již pátou sezónu

Zběsilé hokejové tempo vánočního a novoročního období žene týmy k dalšímu ligovému kolu netradičně ve středu. To jsou na programu odvety utkání hraných zhruba před týdnem, kdy Znojmo na ledě Linze podalo sympatický výkon, ale podlehlo těsně 1:2. Černá křídla z Linze poté čekal dvojzápas s Vídní, z nějž získala dva body za domácí vítězství 5:4 v prodloužení.

Družina kanadského kouče Troye Warda tak drží čtvrté místo tabulky a jistě směřuje do elitní šestky zajišťující přímý postup do play-off. "V tomto náročném období je zásadní dobře pít, jíst a především odpočívat. Ve Znojmě to nebude lehký zápas, musíme se na něj dobře připravit," varuje Ward.

Ve všech dosavadních vzájemných duelech této sezóny uspěl domácí tým a Orli budou chtít tuto bilanci prodloužit. Po novoroční porážce 1:4 s Fehérvárem klesli na jedenácté místo tabulky a už pětkrát v řadě nezvítězili. To vše v době, kdy vrcholí boj o nejlepší šestici týmů v tabulce.

"S Linzem jsme hráli nedávno. Jsou agresivnější a hrají útočný hokej. Myslím si ale, že je můžeme porazit," věří obránce Josef Zajíc. "Naposledy jsme byli lepší než oni, ale chybí nám štěstí. Je to sice jen fráze, ale vím, že jsme schopní je přehrát," burcuje.

Na zápas za dobrovolné vstupné

Za mimořádnou štědrost při charitativní aukci dresů a jako veřejné poděkování fanouškům za věrnost klubu stanovilo vedení Orlů Znojmo na zápas s Lizem dobrovolné vstupné.

Tuto akci se rozhodl podpořit také nový hlavní partner klubu Znojemský pivovar slevou na každé zakoupené pivo. Neváhejte a přijďte s kamarády nebo rodinou na druhý novoroční zápas podpořit tým v boji o play-off!

Bilance vzájemných mistrovských zápasů z pohledu Orlů

zápasy celkem V P VP PP VB:IB
44 20 16 5 3 167:134

Porovnání soupeřů

Orli Znojmo EHC Liwest Black Wings Linz
pozice v tabulce 11. 4.
body 41 60
aktuální forma Znojmo – Fehérvár 1:4
Fehérvár – Znojmo 3:2sn
Linz – Znojmo 2:1
Linz – Vídeň 5:4p
Vídeň – Linz 3:2
Linz – Znojmo 2:1
nejproduktivnější hráč Colton Yellow Horn, 29 bodů (11 + 18) Brian Lebler, 42 bodů (26 + 16)
nejproduktivnější obránce Jan Lattner, 16 bodů (7 + 9) Sebastien Piché, 21 bodů (4 + 17)
brankář Marek Schwarz (90,00 %) Michael Ouzas (91,50 %)
využití přesilovek 14,30 % 22,60 %
úspěšnost oslabení 80,40 % 81,10 %

Rozhodčí zápasu

Hlavní rozhodčí:#3 Ladislav Smetana, #40 Chirstoph Sternat
Čároví rozhodčí:#69 Timo Ettlmayr, #94 Christian Kaspar

Sestavy z posledních zápasů

Schwarz – Tejnor, Stehlík, Lattner, Zajíc, Biro, Plutnar, Bořuta – Miller, Bartoš, Guman – Novák, Plíhal, Yellow Horn – Špaček, Matuš, Mrázek – Beroun, Raška, Němec – Csamangó.
Ouzas – Altmann, Dorion, O´Brien, R. Lukas, Fechtig, D´Aversa, Kirchschläger – Lebler, Locke, Hofer – Broda, Schofield, DaSilva – Kristler, P. Lukas, Gaffal – Moderer, Freunschlag, Franz.
NEWSLETTER