Novým partnerem Orlů je tradiční česká firma KOH-I-NOOR HARDTMUTH

Aktuální zprávy
ST 18. 4. 2018
Orli Znojmo spojují síly s jednou z nejtradičnějších českých firem, KOH-I-NOOR HARDTMUTH. Největší světový producent a distributor uměleckých, školních a kancelářských potřeb ve střední a východní Evropě je novým přírůstkem do rodiny partnerů znojemského hokeje.
Vstupenky na Betano Hockey Games 2024

Podnik KOH-I-NOOR založil už v roce 1790 Josef Hardtmuth ve Vídni, odkud byla výroba grafitových jader roku 1848 přesunuta do Českých Budějovic. Tužky KOH-I-NOOR slavily postupně úspěchy na různých světových výstavách a přinesly firmě mnohá ocenění.

„Hokej je ve Znojmě sport číslo jedna, proto jsme se ho zde rozhodli podpořit, a zviditelnit tak i naše obchodní aktivity ve městě. Máme ve Znojmě jeden z našich značkových obchodů a společně s klubem připravujeme například věrnostní program pro držitele permanentních karet. Jsme rádi, že můžeme být součástí orlí rodiny," podotkl vedoucí maloobchodu Aleš Kučera.

Produkty KOH-I-NOOR HARDTMUTH jsou k dispozici ve znojemském obchodě firmy na ulici Velká Michalská. V nabídce je široký sortiment školních, kancelářských, uměleckých a výtvarných potřeb. Nabízí různé druhy tužek, křídy, uhle, kružidla, penály, batohy a prodejní stojany. Zakoupíte zde také štětce, korekční pomůcky, kancelářské a školní obaly, umělecké barvy, přípravky a pomůcky k malování, razítka a jiné papírenské zboží.

„Průběžně pracujeme na rozšiřování portfolia partnerů našeho klubu a jsme velmi rádi, že se nám nyní podařilo uzavřít dohodu právě s firmou KOH-I-NOOR HARDTMUTH, jenž je tradiční českou společností," kvituje novou spolupráci manažer Orlů Znojmo Petr Veselý.

NEWSLETTER