Foto: Orli unikají před vedry do telčské arény a seznamují se s novými tvářemi

Fotografie
ST 8. 8. 2018
Před panujícími vysokými teplotami se znojemští hokejisté skrývají na zimním stadionu v Telči. Na nové angažmá si zvykají už i posily ze zámoří. Podívejte se na fotogalerii z tréninku.
Vstupenky na MS IIHF 2024 v Česku

Orli se tvrdě připravují na novou sezónu pět dní v týdnu. V ranních hodinách se vydávají na zhruba hodinovou cestu do Telče, kde absolvují dopolední tréninkovou jednotku na ledě. "Časově je to stejné, jako když hrajete za nějaký klub ve velkém městě a jedete do tréninkové haly na jeho druhém konci. Nemám s tím problém," řekl v nedávném rozhovoru Patrik Parkkonen.

Po poledni následuje přesun do Znojma a dvakrát týdně odpolední trénink v posilovně. Středeční odpoledne je vyhrazené výhradně regeneraci. Jednou týdně je na programu i odpolední trénink na ledě.

"Nebylo by férové vymlouvat se na opravu stadionu. Bereme to jako fakt. To, že netrénujeme na vlastním kluzišti, nehraje žádnou roli. Na sezónu budeme dobře připraveni," hlásí trenér Miroslav Fryčer.

Znojmu se zároveň kvapem blíží první přípravný zápas. Ten se odehraje podle harmonogramu v úterý 14. srpna od 18 hodin na ledě brněnské Komety.

Fotogalerie

NEWSLETTER