V novém ročníku mezinárodní EBYSL junioři poměří své síly se čtrnácti týmy tří národností

Juniorský hokej
ÚT 4. 9. 2018
Stejně jako v loňském roce i v novém ročníku mezinárodní EBYSL budou znojemští junioři bojovat ve skupině B spolu šesti maďarskými celky. Příští zápas odehrají mladí Orli již tento pátek 7.9. od 15:30.
Vstupenky na MS IIHF 2024 v Česku

Do sedmé sezóny mezinárodní Erste Bank Young Stars League nastoupí patnáct zástupců z Rakouska, Maďarska, Slovinska a Česka. První utkání se odehrála tento víkend. Znojemští hokejisté tak mají na svém kontě už šest bodů za dvě výhry.

Letos mezi juniorskými celky nenajdeme Lublaň a VASAS Budapešť. Obě skupiny jsou proto oproti loňsku o jeden tým chudší, takže budou celky v první fázi sezóny hrát o čtyři zápasy méně než vloni. V základní části, která skončí 22.prosince, tak na každý tým čeká celkem 22 zápasů.

SkupinaTýmy
Skupina A:Salzburg, Villach, Linz, Innsbruck, Jesenice, Graz, Sankt Pölten, Vídeň
Skupina B:Debrecín, Fehérvár, Györ, Znojmo, Hokiklub Budapešť, MAC Budapešť, UTE Budapešť

V loňské sezóně skončili Orli po základní části na druhém místě. Se sezónou se museli rozloučit ale už po čtvrtfinále, kde podlehli celku z Fehérváru. Ten se později radoval ze třetího místa.

Tři zápasy čekají na znojemské juniory už na konci tohoto týdne. V pátek 7.9. od 15:30 zamíří Orli na led Jesenice. V sobotu 8.9. se od 12:30 představí v Linzi a víkendovou porci zápasů završí v neděli 9.9. od 12:15 duelem proti Villachu.

Kompletní rozpis zápasů juniorů v sezóně 2018/2019

NEWSLETTER