Orli představují dresy pro novou sezónu!

Aktuální zprávy
ST 12. 9. 2018
Dva dny před startem nové sezóny představuje znojemský klub dresy. Po sedmi letech se Orli vrací k černé domácí variantě dresu, na hřištích soupeřů budou nastupovat v bíločervené kombinaci.
Vstupenky na MS IIHF 2024 v Česku

Dresy na tiskové konferenci před začátkem sezóny představil kapitán David Bartoš společně s prezidentem klubu Pavlem Oherou, manažerem klubu Petrem Veselým, sportovním manažerem Rostislavem Dočekalem a hlavním trenérem A-týmu Miroslavem Fryčerem.

Domácí varianta dresu

Domácí i venkovní verzi dominuje logo Orlů v provedení znaku, poprvé od doby působení v EBEL tak na dresu není klasické klubové logo. Dominantními barvami jsou černá a bílá, doplněné červenými částmi. Orli totiž v letošní sezóně oslaví 85. výročí od založení klubu.

Venkovní varianta dresu

"Po sedmi letech tak dochází k první větší změně v designu dresu. Speciální černá vánoční varianta dresů v loňské sezóně sklidila u fanoušků velký ohlas a byla velmi populární. Věříme, že nové dresy budou šťastné a přinesou týmu úspěch," řekl na tiskové konferenci manažer klubu Petr Veselý.

Logo k 85. výročí klubu

V rámci 85. výročí klub přichystal také speciální logo, které diváci mohou vidět například na produktech fanshopu Orlů Znojmo. Na konci roku je pak v plánu odehrání "retro zápasu" ve speciálních pletených dresech. O podrobnostech budeme informovat v průběhu podzimu.

NEWSLETTER