Orli nadělovali v dětském domově

Charita
ČT 7. 2. 2019
Také letos Orli myslí i na potřebné, a tak díky spolupráci se svými partnery mohli během své návštěvy znojemského dětského domova předat dětem dary v celkové hodnotě přesahující 100 tisíc korun.
Vstupenky na Betano Hockey Games 2024

Hráči A-mužstva David Bartoš, Marek Špaček a Radim Matuš během svého setkání s dětmi v domově předali dárkové předměty i věci v celkové hodnotě 109 533 korun. "Podobné akce se snažíme realizovat každý rok," říká manažer klubu Petr Veselý. "Letos jsme s pomocí našich fanoušků vybrali přes 190 tisíc korun díky aukci pletených dresů, tyto prostředky byly klubem nakonec věnovány rodině Kulhánků, které postihla tragická životní událost. Proto jsme následně přemýšleli, jak opět podpořit i některou ze znojemských organizací věnující se péči o děti," vysvětluje Veselý.

"Díky velké vstřícnosti našich partnerů, společností Kappa a Bauer, vznikla tato akce pro Dětský domov Znojmo, při níž bylo dětem předáno oblečení v hodnotě přesahující sto tisíc korun," dodává Veselý.

"Jsme rádi že se na nás Orli Znojmo obrátili s nápadem pomoci darem dětskému domovu. Víme, že šlo o správnou věc, a do budoucna se určitě budeme těšit na další spolupráci při podobných projektech," dodává zástupce společnosti Kappa Tomáš Zrza.

Předání daru je dalším z řady dobročinných skutků hokejového klubu v rámci projektu Orlí srdce. V něm bylo za posledních pět let rozděleno na dobročinné účely téměř 800 tisíc korun. Více informací o dalších proběhlých akcích naleznete zde.

Fotogalerie

NEWSLETTER