Znojmo vyhrálo už bez Cisára

Aktuální zprávy
ST 27. 11. 2002
Z n o j m o - Už bez slovenského útočníka Mariána Cisára nastoupili Orli do zápasu proti Vsetínu. V úterý dopoledne se obě strany dohodly na předčasném ukončení smlouvy. Důvodem Mariánova odchodu byl fakt, že si pod trenérem Hořavou připadal nevytížený.
Vstupenky na Betano Hockey Games 2024

Podnět pro nečekané loučení vyšel z nedělního zápasu ve Zlíně. Marián Cisár nebyl spokojen s tím, že jej trenér zařadil až do čtvrtého útoku. "Nebylo to nijak dramatické. Chtěl jsem hrát na tři pětky a Marián se mi do sestavy nevešel. On to nesl nelibě, s mým názorem nesouhlasil," tvrdí Miloslav Hořava.

V úterý se tedy Cisár s klubem dohodl na ukončení smlouvy. "Cisár chtěl více prostoru ve hře, ale klub od něho očekával více. Tento rozpor vyústil v klidnou dohodu o ukončení jeho působení ve Znojmě," uvedl manažer Orlů Roman Kaňkovský.

Cisár za Znojmo nastoupil poprvé ve třináctém kole v Třinci, od té doby sehrál devět zápasů, ve kterých vstřelil dvě branky. O jeho dalším působení jedná jeho agent. Pokud by odešel do zahraničí, tak by Znojmo nedostalo žádnou náhradu, přestup do jiného českého klubu potom proběhne pouze za souhlasu managementu Orlů.

Znojmo nebude na jeho post v současné době shánět náhradu. Pouze se z hostování v Třebíči vrátí do prvního týmu útočník Milan Mikulík.

Dále čtěte:
>> Milan Procházka má otřes mozku
>> Ludvík si řekl o základní sestavu, Hudlerovi chybělo štěstí

NEWSLETTER